Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 16:05

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Μόνο νίκη με Ανάληψη για να ελπίζει σε παραμονή

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Μόνο νίκη με Ανάληψη για να ελπίζει σε παραμονή

Στη ζώνη του υποβιβασμού στην Α1 τοπική παρέμεινε η Α.Ε. Γαργαλιάνων μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον Ακρίτα Κορώνης.

Ως εκ τούτου χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική με τον 3ο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Ανάληψης και ήττα ή ισοπαλία της Κορώνης από τη Μεθώνη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Α.Ε. Γαργαλιάνων μένει στην κατηγορία και στην περίπτωση της τριπλής ισοβαθμίας (με Κορώνη και Α.Ο. Φυτειάς), αλλά αυτό το σενάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Οπως και να ‘χει, μόνο με νίκη αύριο θα ελπίζει στη σωτηρία, μιας και απέχει 2 βαθμούς από τον 11ο Ακρίτα Κορώνης και τρεις από τον 10ο Α.Ο. Φυτειάς.

Στους Γαργαλιάνους αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς ο Ολυμπιακός “καίγεται” επίσης για το τρίποντο, ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά εμφανίζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες για την παραμονή. Η ομάδα άλλωστε έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο γύρο και στην Κορώνη έφθασε κοντά στο διπλό (ανέτρεψε το σκορ) που θα της επέτρεπε να κρατά την τύχη στα χέρια της. Η ισοπαλία δίνει πλέον προβάδισμα στην Κορώνη, αλλά αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και όλα θα κριθούν αύριο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.