Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 16:53

Αφαίρεση 3 βαθμών στον Χανδριναϊκό, βαριές “καμπάνες” σε ποδοσφαιριστές

Γράφτηκε από τον

Βαριές “καμπάνες” επέβαλε σήμερα το απόγευμα η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας κυρίως στον Χανδριναϊκό, αλλά και στον Ηρακλή Καλαμάτας για τα επεισόδια που έγιναν στον κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα στο “Π. Μπαχράμης”.

Συγκεκριμένα ο Χανδριναϊκός τιμωρήθηκε με μείον 3 βαθμούς και ακόμη του επιβλήθηκε τιμωρία 4 αγωνιστικών στην έδρα του (θα παίξει σε άλλο γήπεδο) και πρόστιμο 500 ευρώ. Από την άλλη για τον Ηρακλή Καλαμάτας τιμωρήθηκε επίσης η έδρα του για 4 αγωνιστικές και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο επίσης 500 ευρώ. Η τιμωρία της έδρας θα ισχύει από τη νέα σεζόν. Μετά από την αφαίρεση βαθμών η ομάδα του Χανδρινού πέφτει στους 39 βαθμούς και βγαίνει εκτός διεκδίκησης της 3ης θέσης στην Α1 τοπική που οδηγεί στην Α’ τοπική. Ο Χανδριναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών γιατί από την εξέταση και του βίντεο φαίνεται ότι παράγοντάς του χειροδικεί. Οσον αφορά την τιμωρία των παραγόντων, ο κ. Αποστολόπουλος του Χανδριναϊκού δεν έχει δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 χρόνο, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 ευρώ. Ο κ. Ζάλιαρης τιμωρήθηκε με 1 μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων και πρόστιμο 30 ευρώ και ο κ. Κομπότης του Ηρακλή Καλαμάτας με 4 μήνες και πρόστιμο 100 ευρώ. Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς και στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στα επεισόδια, όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Πλακογιάννης και σύμφωνα με τη χρήση και του βίντεο.

18 αγωνιστικές στον Φίλαϊ!

Η μεγαλύτερη τιμωρία επιβλήθηκε στον Μάρκο Φίλαϊ του Ηρακλή που ως υπότροπος “έφαγε” 18 αγωνιστικές και 180 ευρώ πρόστιμο. Από την καλαματιανή ομάδα τιμωρήθηκαν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές. Στον Δημήτρη Βλαχάκη επιβλήθηκε ποινή 6 αγωνιστικών και 60 ευρώ πρόστιμο και με 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Σωτήρης Κουκούτσης, Παναγιώτης Σπαντιδέας και Κ. Μπρακούλιας Από τον Χανδριναϊκό τιμωρήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Η βαρύτερη “καμπάνα” ήταν στον Γιώργο Καρούμπα με 8 αγωνιστικές και 80 ευρώ πρόστιμο. Στον Πέτρο Νικητόπουλο επιβλήθηκε ποινή 4 αγωνιστικών και 40 ευρώ πρόστιμο, στον Η. Δαρσακλή 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ πρόστιμο και στον Γ. Κατσιγιάννη 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ πρόστιμο.

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ