Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2018 19:20

Προτάθηκε στη Μίλαν ο Παπασταθόπουλος

Γράφτηκε από τον

Η αποχώρηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απ' την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανή, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να έχει προταθεί στην πρώην ομάδα του, τη Μίλαν.

Σύμφωνα με την "Tuttosport", ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει προταθεί στον τεχνικό διευθυντή της Μίλαν, Μισιμιλιάνο Μιραμπέλι, για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Το συμβόλαιο του Μεσσήνιου κεντρικού αμυντικού με την Ντόρτμουντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και είναι πολύ πιθανό το σενάριο η Μπορούσια να τον πουλήσει άμεσα, έτσι ώστε να βγάλει και κάποιο κέρδος (του χρόνου θα τον χάσει χωρίς να πάρει ούτε ευρώ).

Υπολογίζεται πως ο 29χρονος (κλείνει τα 30 τον Ιούνιο) θα πουληθεί έναντι 15.000.000 με 20.000.000 ευρώ, αλλά το σενάριο να επιστρέψει στη Μίλαν είναι αρκετά δύσκολο.

Όπως τόνισε ο Τζενάρο Γκατούζο, οι "ροσονέρι" θα πάρουν 3-4 παίκτες το καλοκαίρι, αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούν να δώσουν τέτοια ποσά.

Ίσως πάρουν μόνο ελεύθερους παίκτες, ενώ ο Γκατούζο ανέφερε πως δεν θα χρειαστεί να πουλήσουν κανέναν. Αυτό πάντως αναμένεται τουλάχιστον να γίνει με τον Κάλινιτς, αλλά δύσκολα και πάλι θα δίνονταν χρήματα για τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος ανήκε στη Μίλαν από το 2010 μέχρι το 2012 (την δεύτερη χρονιά δανεικός στη Βέρντερ).

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ