Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 13:39

Κέρδισε την ένσταση με Ζάκυνθο ο υποβιβασμένος Τσικλητήρας Πύλου!

Γράφτηκε από τον
Κέρδισε την ένσταση με Ζάκυνθο ο υποβιβασμένος Τσικλητήρας Πύλου!

 

Είκοσι μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και 1,5 μήνα μετά το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την απόφασή της για την ένσταση που είχε καταθέσει ο Τσικλητήρας Πύλου κατά της Ζακύνθου για αντικανονική συμμετοχή του Ηλία Τσιριγώτη.

Η ΕΠΟ δικαίωσε τον Τσικλητήρα, μιας και έκανε δεκτή την ένσταση, αλλά επί της ουσίας δεν έχει αντίκρισμα, καθώς η ομάδα της Πύλου έχει υποβιβαστεί στην Α’ τοπική. Το ίδιο και οι Νησιώτες, οι οποία μετά από αυτή την απόφαση θα πάρουν την 10η θέση στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής και ο Τσικλητήρας την 9η.

Ακόμα θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο για τη συμπεριφορά που είχαν οι τραυματιοφορείς στο εν λόγω ματς το οποίο κέρδισαν στον αγωνιστικό χώρο με 3-1.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: “Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στο σωματείο Ζάκυνθος απώλεια του αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής με το σωματείο ΑΟ Πύλου με τέρματα 0-3 υπέρ του ΑΟ Πύλου, αφαίρεση 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων 500€.

Επιβάλλει στους τραυματιοφορείς στον αγώνα Ζάκυνθος-ΑΟ Πύλου Αναστάσιο Καμπιώτη, Διονύσιο Κόκλα χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων 2.000€ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών”.

Να σημειωθεί ακόμα ότι ο εκπρόσωπος της Ζακύνθου Διονύσης Κορωνιάς τιμωρήθηκε και για τον αγώνα με την Καλαμάτα. Η απόφαση αναφέρει: “ Επιβάλλει στον Διονύσιο Κορωνιό, εκπρόσωπο του σωματείου Ζάκυνθος, χρηματική ποινή 917€ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας σαράντα (40) ημερών (αγώνας Γ’ Εθνικής Ζάκυνθος-Καλαμάτα)”.