Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 15:38

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-3: Με χατ τρικ Γεωργιόπουλου στο β’ ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

 

Σαν... σίφουνας πέρασε χθες το πρωί από το “Γ. Λουκαρέας” η Ανδρούσα που επικράτησε με το ευρύ 3–0 της Ομόνοιας συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία από την αρχή της χρονιάς.

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή είχε σε μεγάλη μέρα τον πρώτο της σκόρερ Φώτη Γεωργιόπουλο που πέτυχε αυθεντικό χατ τρικ (τρία γκολ σε ένα ημίχρονο) και οδήγησε την ομάδα του στην 9η εκτός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής!

Μάλιστα και τα τρία τέρματα των “κυανόλευκων” σημειώθηκαν μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο, από το 63’ μέχρι το 78’!

Από την άλλη η Ομόνοια στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με αμυντική τακτική, όμως από τη στιγμή που δέχθηκε το πρώτο γκολ από ανώτερο αντίπαλο δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Ετσι έφτασε τα τέσσερα συνεχόμενα ματς δίχως νίκη, παραμένοντας όμως στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει ιδιαίτερες συγκινήσεις στους λιγοστούς θεατές που αποφάσισαν να περάσουν το πρωινό τους βλέποντας ποδόσφαιρο στο “Γ. Λουκαρέας”.

Στο 15’ το σουτ του Γεωργιόπουλου μπλόκαρε ο Μπεχράκης, ενώ η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη απείλησε στο 34’ με το σουτ του Κοστρίβα να μην βρίσκει στόχο.

Στο 63’ έγινε το 0-1

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και αφού έχασαν δύο ευκαιρίες με τους Τσώνη και Α. Καλογερόπουλο, άνοιξαν το σκορ στο 63’... Ο Α. Καλογερόπουλος σε αντεπίθεση έδωσε στον Γεωργιόπουλο που με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Το δεύτερο γκολ της Ανδρούσας σημειώθηκε στο 70’ με τον Ιμεράσι να σεντράρει και τον Γεωργιόπουλο με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι να νικά και πάλι τον Μπεχράκη για το 0-2.

Οι “κυανόλευκοι” συνέχισαν να υπερέχουν και στο 78’ έκαναν τρία τα τέρματα τους με νέα κεφαλιά του Γεωργιόπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Α. Καλογερόπουλου.

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσοπανάκη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μπεχράκης, Κοστρίβας, Μπάλλας, Δημητρίου, Φλέσσας, Φέστας, Παλιάς (85’ Ζόμπολος), Πολυμενέας, Τάφα, Κωστόπουλος (82’ Σπυρόπουλος), Μαραβέλας (65’ Στυλιανόπουλος).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας (75’ Θεοδωρακάκης), Βαβαρουτσος, Γκουνης, Ιμεράσι, Κακογιάννης (77’ Χαρμπίλας), Γ. Καλογερόπουλος (64’ Μουλαβασίλης), Τσώνης, Δασκαλάκης, Α. Καλογερόπουλος, Γεωργιόπουλος, Θεοδοσόπουλος (55’ Τσέλα).