Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 19:15

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΕΡΑΝΗ 1-2: Ογδοο φετινό διπλό για τους Φιλιατρινούς

Γράφτηκε από τον

 

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι η Εράνη έδειξε ότι ξέρει να κερδίζει μακρυά από τα Φιλιατρά. Αυτή τη φορά επικράτησε με 2-1 του Ασπροχώματος σημειώνοντας το όγδοο φετινό της διπλό.

Το Ασπρόχωμα ήταν η ομάδα που είχε μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς και η παραμονή θα κριθεί στους επόμενους αγώνες.

Στο 4′ ο Μεϊντάνης με πλασέ πέτυχε το 0-1 ενώ το Ασπρόχωμα ισοφάρισε στο 42' με πλασέ του Γυφτέα με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε με το γκολ του Δημητρακόπουλου με σουτ στο 70', το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-2 και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα της Εράνης.

Διαιτητής ήταν ο Γιαννόπουλος με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Σταύρου.

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Γ. Σακκάς, Θεοδωρόπουλος (70′ Μπεκιάρης), Παπανικολόπουλος, Μπούρδος (85′ Ηλιόπουλος), Γυφτέας, Κανανάι, Χριστόπουλος, Ι. Σακκάς (65′ Τσαγκλής), Μυστριώτης, Ζαφειρόπουλος, Παχτίτης.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Οικονομόπουλος, Νικολακόπουλος, Αλεβίζος, Μπουρδέκας (60′ Παπαδήμος), Πέππας, Μεϊντάνης (90′ Αδαμόπουλος) , Χάρμπας, Δημητρακόπουλος (65′ Σταματόπουλος), Βλαχόπουλος, Μπεγέτης (90′ Γιαννακόπουλος).