Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 19:37

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 6-0: Τέταρτη σερί νίκη με εύκολο τρόπο

Γράφτηκε από τον

 

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ ο Απόλλωνας νίκησε το Σάββατο με το εντυπωσιακό 6-0 τον Μιλτιάδη και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα.

Η καλαματιανή ομάδα μετρά 4 διαδοχικές νίκες με γκολ 19-0 και φιγουράρει στην 5η θέση της Α' τοπικής. Αντίθετα ο Μιλτιάδης παραμένει χωρίς τρίποντο μετά από 26 αγωνιστικές και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Απόλλωνας "κλείδωσε" τη νίκη στην αναμέτρηση του "Γ. Λουκαρέας" από νωρίς, μιας και ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο. Ανοιξε το σκορ στο 7' και στο 15' έγραψε το 2-0, για να έρθει ένα ακόμα γκολ πριν το ημίχρονο από τον Κουντάνη. Στο β' 45λεπτο ο Απόλλωνας σημείωσε άλλα τρία γκολ. Ο Καραβίτης στο 55' έκανε το 4-0, ο Μπαζίγος στο 70' το 5-0 και ο Κακαλής στο 86' το τελικό 6-0.

Να σημειωθεί ότι στο 82' ο Αντεμάι είχε δοκάρι για τον Απόλλωνα και στο 87' αποβλήθηκε ο Λαγωνικάκος.

Tο ματς διαιτήτευσε ο Νιάρχος με βοηθούς τους Γαλακούτη και Βοσνάκη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Οικονομόπουλος, Κακαλής, Τσούκλερης, Κουντάνης (53' Παυλάκος),, Λαγωνικάκος, Αντεμάι, Καραβίτης, Βασιλόπουλος (53' Μπαζίγος),, Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος (53' Τσουλάκος), Γκελγκέρια.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λακριντής, Τσέρτος, Αυρηλιώνης (63' Παντελής), , Ταχίρι, Κάππος, Γαλάνης, Ζώτος, Αλεξόπουλος, Παυλόγιαννης (75' Ιωάννου).