Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 20:15

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 3-0: Σφράγισε το εισιτήριο της ανόδου

Γράφτηκε από τον

 

Την επιστροφή της στην Α’ τοπική σφράγισε η Α.Ε. Αβίας το Σάββατο μετά τη νίκη της επί του Αστέρα Μικρομάνης με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Κάμπου επιστρέφει έτσι μετά από ένα χρόνο στην πρώτη κατηγορία, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της Α1 τοπικής πίσω από την πρωταθλήτρια Α.Ε. Μάνης.

Στο Σαββατιάτικο ματς πάντως οι Μανιάτες δυσκολεύτηκαν απέναντι στην αμυντική γραμμή της ομάδας της Μικρομάνης, η οποία αν και ουραγός πάλεψε το παιχνίδι και άγχωσε κάπως τους γηπεδούχους.

Στο 71’ το 1-0 με Γεωργαντά

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο η Αβία πίεσε την εστία των φιλοξενούμενων και βρήκε το γκολ στο 71’ με σουτ του Γεωργαντά.

Το άγχος έφυγε από τα πόδια των παικτών του Διονύση Πουλή και στο 80’ ο Γεωργίκος με πλασέ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Θανάσης Γεωργαντάς στο 82’ με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Κασκάνης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Παπαϊωάννου.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος (83’ Χριστόπουλος), Αλντέσκου, Λυκουρέζος, Βαβαρούτσος Καρδάσης, Αποστολίδης, Κ. Κορμπής, Δ. Κορμπής, Γεωργίκος (81’ Μπαχράμης), Γεωργαντάς, Γεωργουλέας (81’ Νικολόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Μητσέας, Μ. Γ. Σκαρπαλέζος, Μπαράι, Αθανασόπουλος, Μπούρας Σουλιμάς, Κουρούπης, Θ. Καρδάσης, Χασάπης, Χ. Καρδάσης, Κωνσταντακόπουλος, Τζεφερεμιναίος.