Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 20:58

ΜΕΘΩΝΗ - ΚΟΡΩΝΗ 0-1: Διπλό παραμονής με Μουτζούρη

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ του Κώστα Μουτζούρη στο 62ο λεπτό ο Ακρίτας Κορώνης νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τη Μεθώνη και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α1 τοπική.

Η ομάδα της Κορώνης έπαιζε τους κόπους μιας χρονιάς κόντρα στη Μεθώνη, η οποία είχε εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική την παραμονή.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήθελαν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή,, καθώς με ισοπαλία θα υποβιβάζονταν στη Β' τοπική αν κέρδιζε την ίδια ώρα η Α.Ε. Γαργαλιάνων και δεν έχανε ο Α.Ο. Φυτειάς, ενώ έπεφταν φυσικά και με ήττα σε περίπτωση νίκη της Α.Ε. Γαργαλιάνων.

Η τελευταία ηττήθηκε τελικά από τον Ολυμπιακό Ανάληψης, αλλά η Κορώνη δεν ήθελε να περιμένει μέχρι το τελευταίο λεπτό και να μπλέξει σε σενάρια. Ετσι πήρε το τρίποντο και πανηγύρισε στο φινάλε την παραμονή.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακοηιάννης με βοηθούς τους Παναγιωτόπουλο και Τσίρμπα

ΜΕΘΩΝΗ: Βλαχόγιαννης Κότης, Μπιλάλι, Σαρδέλης, Βασιλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σούλι (86' Γεωργόπουλος), Σαμπάνι, Παπαχρονάκης (73' Γιάνναρης), Τσατάς, Καλδής (78' Ξυδιάς).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος Τσουκάτος,Παναγιωτόπουλος, Μπλάνας, Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Κρητικάκης (86' Φωτεινάκης), Μαθιόπουλος (53' Μπόκολος), Μουτζούρης, Σταμάτης (89' Σαρέλλας), Μάραντος.