Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018 13:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πέντε βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Πέντε βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο

 

Με γκολ του Φάνη Κάνιστρα ο Πάμισος πανηγύρισε στη Σπερχογεία τη 12η εκτός έδρας νίκη (0-1) του και 8η σερί στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι Νησιώτες παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ Βαγγέλη Λαθύρη, αλλά και τους έμπειρους Γιάννη Μωράκη και Ηλία Ηλιόπουλο, βρήκαν τον τρόπο να φύγουν νικητές από μια δύσκολη έδρα και να βρεθούν πιο κοντά στη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε οι πρωτοπόροι έχουν 69 βαθμούς και ο δεύτερος Πανθουριακός 62.

Κάτι που που σημαίνει ότι ο Πάμισος θέλει πέντε βαθμούς στα ματς με Απόλλωνα Καλαμάτας, Εθνικό Μελιγαλά, Μιλτιάδη και Τέλλο Αγρα για να τελειώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, εφόσον ο Πανθουριακός κάνει το απόλυτο.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Μεσσήνης υπερτερεί στην ισοβαθμία, έχοντας κερδίσει και τα δύο μεταξύ τους ντέρμπι και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει τον τίτλο και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Ο Αλέξης Μαντζούνης πάντως ζητά από τους παίκτες του να τελειώσουν μόνο με νίκες το πρωτάθλημα.

Οσον αφορά το προχθεσινό ματς, η εμφάνιση δεν ήταν εντυπωσιακή, αλλά ακόμα και στη μέτρια του μέρα ο Πάμισος πήρε τους τρεις βαθμούς, με αντίπαλο μια καλή ομάδα που προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό για το θετικό αποτέλεσμα και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η συνέχεια για τους “πράσινους” περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον φορμαρισμένο Απόλλωνα Καλαμάτας, που βρίσκεται στην 5η θέση της Α’ τοπικής. Στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι διαθέσιμοι και οι Ηλιόπουλος, Λαθύρης και Μωράκης, που απουσίαζαν για διάφορους λόγους με τη Σπερχογεία.