Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 17:24

Πού θα δούμε τα play offs ανόδου από τη Γ' Εθνική

Γράφτηκε από τον

Την προσεχή Κυριακή 29 Απριλίου ξεκινούν τα playoffs ανόδου στη Football League: οι οκτώ πρωταθλήτριες των ισάριθμων ομίλων της Γ’ Εθνικής μοιράστηκαν σε δύο ομίλων των τεσσάρων και οι δύο πρώτες θα… προαχθούν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Στον 1 όμιλο μετέχουν ο Βόλος, ο Απόλλωνας Παραλιμνίου, ο Τηλυκράτης Λευκάδας και ο Ηρακλής και στον 2 ο Ηρόδοτο, ο Αστέρα Αμαλιάδα, ο Αήττητος Σπάτων και ο Εθνικός. Το μίνι πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 27 Μαΐου και όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται Κυριακές στις 17:00, πλην της 2ης αγωνιστικής η οποία θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου.

Αρκετά ματς θα προβληθούν σε live streaming καθώς τα εντός έδρας ματς του Ηρακλή θα τα δείξει το Iraklis TV, όπως έκανε και στην κανονική περίοδο. Τα εντός έδρας ματς του Ηρόδοτου εξασφάλισε το telesport.gr και ι τα εντός έδρας ματς του Εθνικού και του Αήττητου Σπάτων θα καλύψει το sportaltv.gr.

Πρώτες μεταδόσεις λοιπόν, την προσεχή Κυριακή 29 Απριλίου στις 17:00 το Ηρακλής – Βόλος από το Iraklis TV, το Ηρόδοτος – Αστέρας Αμαλιάδας από το telesport.gr και το Αήττητος Σπάτων – Εθνικός από το sportaltv.gr. Ολα στις 17:00.
Πηγή: sport24.gr