Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 12:29

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 6-0: Δεν κρατιέται για τον τίτλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Την 23η νίκη σε 27 ματς και 9η σερί πανηγύρισε χθες στη Μεσσήνη ο Πάμισος απέναντι στον Απόλλωνα και απέχει πλέον δύο βαθμούς από την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στην Α’ τοπική και κατ’ επέκταση την άνοδο στη Γ’ εθνική.

Οι Νησιώτες πατώντας... γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο μετέτρεψαν το ρευστό 1-0 στο θριαμβευτικό 6-0, διακόπτοντας το νικηφόρο σερί των καλαματιανών, που μετρούσαν 4 νίκες με τέρματα μάλιστα 19-0!

Ο Απόλλωνας σ’ ένα ακόμα παιχνίδι προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες. Στάθηκε καλά στο πρώτο 45λεπτο και είχε ευκαιρία με τον Αλεξόπουλο στο 12’ και δοκάρι με το Μανωλόπουλο στο 26’ για να ισοφαρίσει το γκολ του Μπίσα από το 9’.Στο ξεκίνημα όμως του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκε το 2-0 και από εκείνο το σημείο και μετά η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των “πρασίνων”.

Ο Μπίσα βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ τον προσωπικό του λογαριασμό αύξησε και ο Λαθύρης. Οι Καραγιάννης και Σταματελόπουλος ήρθαν από τον πάγκο και σκόραραν και οι δύο, οχτώ λεπτά μετά την είσοδό τους. Το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσε και ο αμυντικός Γιάννης Μωράκης, που πέτυχε το δεύτερο γκολ που έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Παμίσου.

Ανοιξε το σκορ με Μπίσα

Ο Μπίσα με εξαιρετικό σουτ (έπειτα από γύρισμα του Κάνιστρα) είχε θέσει στο 9’ τις βάσεις για τη νίκη.

Στο 12’ ο Αντωνόπουλος νίκησε στο τετ α τετ τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο, ενώ στο 26’έβαλε το χέρι του και με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού απέτρεψαν το γκολ στο ωραίο μακρινό σουτ του Μανωλόπουλου.

Στο 37’ από μπαλιά του Μπίσα, ο Κάνιστρας απέφυγε τον γκολκίπερ, αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.

Πέντε γκολ στο β’ ημίχρονο

Ο Πάμισος μπήκε δυνατά στο β’ ημίχρονο και προειδοποίησε στο 46’ με την κεφαλιά του Σταύρου Τσουλάκου, που απέκρουσε με το ένα χέρι σε κόρνερ ο Μπαχράμης. Στο 47’ ο Μωράκης με κεφαλιά (από κόρνερ του Παπαδόπουλου) έκανε το 2-0. Στο 56’ ο Τσουλάκος με τον γκολκίπερ εκτός εστίας, πάσαρε στον Μπίσα για να σιγουρέψει το γκολ και ο τελευταίος πανηγύρισε για δεύτερη φορά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Στ. Τσουλάκος έπιασε το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 72’ ο Κακαλής έκανε το σουτ, αλλά ο Αντωνόπουλος έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Στο 73’ ο Λαθύρης απέφυγε τον αντίπαλό του και με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 4-0. Μετά το γκολ μάλιστα έδωσε τη θέση του στον Καραγιάννη, καθώς ήταν άρρωστος.

Ο αντικαταστάτης του χρίστηκε και αυτός σκόρερ στο 82’ πλασάροντας εύστοχα στο τετ α τετ με τον Μπαχράμη.

Στο 90’ από πάσα του Μπίσα, ο Σταματελόπουλος που μπήκε στο 83’ στο ματς, διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 6-0.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βοσνάκη.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος (77’ Αλεξόπουλος), Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπαστακός, Μωράκης, Παπαδόπουλος (77’ Μπογκντάνι), Μπερερής, Κάνιστρας (83’ Σταματελόπουλος), Μπίσα, Λαθύρης (74’ Καραγιάννης), Στ. Τσουλάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Παπαδέας, Κουντάνης, Παυλάκος, Αντεμάι, Μανωλόπουλος, Δ. Τσουλάκος, Β. Αλεξόπουλος, Γκελγκέρια, Βασιλόπουλος.