Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 14:56

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0: Με όπλο την άμυνα και σκόρερ τον Κουλόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0: Με όπλο την άμυνα και σκόρερ τον Κουλόπουλο

 

Με γκολ του Βαγγέλη Κουλόπουλου στο πρώτο ημίχρονο το Διαβολίτσι έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Κυπαρισσίας και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Α’ τοπική.

Ο ΑΟΔ με όπλο την εξαιρετική του αμυντική γραμμή (κράτησε για ένα ακόμη ματς το μηδέν) πήρε το τρίποντο και διπλασίασε τις νίκες φέτος απέναντι στην Κυπαρισσία.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την 4η Ανδρούσα και είναι πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για να τερματίσει πίσω από τον Πάμισο και τον Πανθουριακό.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 5’ με τον Κουλόπουλο να αστοχεί.

Στο 32’ όμως το σκορ άνοιξε όταν ύστερα από λάθος του Ζαφείρη, ο Βορίλας τροφοδότησε τον Κουλόπουλο και εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίχθηκε καλύτερο ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου να ανεβάσει την απόδοσή της και να έχει την κυκλοφορία της μπάλας.

Στο 62’ το σουτ του Σπυρόπουλου απέκρουσε ο Κωνσταντακόπουλος.

Στο 65’ ο Εμμανουήλ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Κουλόπουλος πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Κωνσταντόπουλο από μαρκάρισμα του Μπαλόπουλου.

Στο 76’ ο Τσουκαλάς έκανε την διείσδυση από δεξιά και έδωσε στον Κουλόπουλο που κόπηκε από τους αμυντικούς πριν σουτάρει.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Γεωργαντάς και Γαλακούτης.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος, Παπαγεωργίου, Μπαλόπουλος, Εμμανουήλ, Πιτσιλής, Ηλιόπουλος, Κρεμύδας, Ζάκκας (92’ Παπαδόγιαννης), Βορίλας (50’ Τσουκαλάς), Κουλόπουλος (85’ Σουλαντίκας).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Μιτρόφ, Ζαφείρης, Ανδρουτσής, Ντιόπ, Χρονόπουλος, Σπυρόπουλος, Βατσής, Κωνσταντόπουλος, Θεοχαρόπουλος (80’ Λαχανάς), Μπακόπουλος (19’ λ. τρ. Γεωργιόπουλος).