Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 18:49

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 2-4: Επιστροφή στις νίκες με χατ - τρίκ Καλαντζή

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τις διαδοχικές ήττες από τον Πάμισο και τον Πανθουριακό, ο Α.Ο. Φαραί επέστρεψε το Σάββατο στις νίκες επικρατώντας με 4-2 της Αναγέννησης Παραλίας στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Χρήστος Καλαντζής που σημείωσε χατ -τρικ. Η Αναγέννηση που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-3, προσπάθησε και μείωσε σε 2-3, αλλά μέχρι εκεί. Το 0-1 έγινε στο 25' από τον Σαμιώτη, για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον Καλαντζή στο 37' και στο 43'. Ο Σκαφιδάς στο 52' μείωσε σε 1-3 για την Αναγέννηση και στο 77' ο Χαρλέπας έκανε το 2-3, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο Καλαντζής όμως με το τρίτο του προσωπικό γκολ στο 90' σφράγισε τους τρεις βαθμούς για τον Α.Ο, Φαραί, διαμορφώνοντας το τελικό 2-4.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Τζιαμουράνη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Βασιλόπουλος, Χ. Κοντοθανάσης, Π. Χαρίτος (80' Νικολακόπουλος), Μαθιόπουλος (46' Μπουζαλάς), Δ. Σώκαλης, Δημόπουλος (70' Χαρλέπας), Στ. Σώκαλης, Σκαφιδάς, Κουτίβας (65' Πετράκος), Ξυδέας, Βουρνάς.

Α.Ο ΦΑΡΑΙ: Ρακόπουλος, Πολίτης, Κατσιμαγκλής (74' Κουνάδης), Στ. Μπούνας, Σκιάς, Δουρούμης Σεριάτος, Σαμιώτης (69' Λικάι), Χελάς, Σταματελόπουλος, Καλαντζής.