Τρίτη, 01 Μάιος 2018 12:32

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παραιτήθηκε ο Δημάκης λόγω... αδιαφορίας

Γράφτηκε από τον

 

Την πιο βαριά σε έκταση σκορ ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής γνώρισε την Κυριακή η Ομόνοια, χάνοντας με 6-1 στα Φιλιατρά από την Εράνη.

Ηταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα μετά το 4-2 από τον Τέλλο Αγρα και το 0-3 από την Ανδρούσα και η 6η στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές. Κάτι που είχε ως συνέπεια μετά τη λήξη του ματς, να παραιτηθεί ο Σωτήρης Δημάκης. Ο προπονητής της καλαματιανής ομάδας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεσή της διοίκησης και χθες επρόκειτο να γίνει συμβούλιο για το αν θα γίνει αποδεκτή ή όχι.

Οπως και να ‘χει ο Δημάκης οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, γιατί όπως δηλώνει στην “Ελευθερία”.

“Η ομάδα δείχνει σημάδια χαλάρωσης και αδιαφορίας, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι και όσο στο διοικητικό. Και αυτό έχει ξεκινήσει από το Φλεβάρη, μετά την αποχώρηση του προέδρου Γιάννη Μανωλόπουλου. Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί και γι’ αυτό παραιτούμαι”. Ο Σ. Δημάκης εξηγεί στη συνέχεια ότι: “Η ομάδα ναι μεν πέτυχε το στόχο της, που ήταν να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να δείχνει αυτή την εικόνα. Αντί να μας αποφορτίσει η άνετη παραμονή και να το ευχαριστηθούμε, δείχνουμε αδιαφορία. Κάτι που εμένα δεν μου αρέσει, αν θέλουμε να έχουμε στέρεες βάσεις και για του χρόνου

Θυμίζουμε ότι η Ομόνοια μετά από 27 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση με 31 βαθμούς, όσο και ο Α.Ο. Φαραί και έχει να παίξει ακόμα με Ολυμπιακό Καλαμάτας, Διαβολίτσι και Α.Ο. Φαραί.