Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 13:31

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σκληρό μάθημα το 6-0 στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

 

Την μεγαλύτερη σε έκταση σκορ φετινή ήττα γνώρισε την Κυριακή στη Μεσσήνη ο Απόλλωνας Καλαμάτας, χάνοντας με 6-0 από τον Πάμισο.

Κάτι που δεν περίμενε ούτε ο πιο απαισιόδοξος φίλος του, καθώς ο ιστορικός σύλλογος μετρούσε τέσσερις διαδοχικές νίκες με τέρματα μάλιστα 19-0.

Επίσης είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος και δοκάρι με το Μανωλόπουλο για να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, κατέρρευσε και ο πρωτοπόρος της Α’ τοπικής μετέτρεψε το ρευστό 1-0, στο θριαμβευτικό 6-0.

Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος λέει ότι αυτό που έγινε ήταν σκληρό μάθημα, αλλά μπορεί να βοηθήσει τους παίκτες του ώστε να καταλάβουν τα λάθη τους και να μην δείξουν ξανά τέτοια εικόνα. Η προσοχή στρέφεται πλέον στο νέο δύσκολο ματς, αυτή τη φορά εντός έδρας με τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανθουριακό.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Απόλλωνα είναι ότι επιστρέφει ο Λαγωνικάκος, που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Παλιατσέας που είχε φοιτητικές υποχρεώσεις. Επίσης αναμένεται να αγωνιστεί και ο Περιβολάρης, που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Κάτι που σημαίνει ότι η καλαματιανή ομάδα θα έχει περισσότερες λύσεις για τον αγώνα του Σαββάτου και την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα στη Μεσσήνη.