Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 14:43

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Να κλείσει με νίκες το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το 4-0 επί του Α.Ο. Φαραί, ο Πανθουριακός νίκησε με το ίδιο σκορ και τη Σπερχογεία, αλλά παραμένει σε απόσταση 7 βαθμών από τον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής Πάμισο, ο οποίος μετρά εννέα σερί νίκες και αν νικήσει το Σάββατο τον Εθνικό, θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Οι όποιες ελπίδες του Πανθουριακού για τον τίτλο χάθηκαν ουσιαστικά μετά την εντός έδρας ήττα από το Διαβολίτσι, που είχε μάλιστα ως συνέπεια να λυθεί η συνεργασία με τον Γιώργο Αργυρόπουλο. Ο Τάκης Δρούγας ανέλαβε ως γνωστόν τα ηνία και μετρά δύο νίκες, αλλά και καλό ποδόσφαιρο.

Ο νεαρός τεχνικός ζητά από τους παίκτες του να διατηρήσουν μέχρι το τέλος την καλή εικόνα και να κλείσουν με νίκες τη χρονιά.

Τα τρία ματς που απομένουν είναι με Απόλλωνα Καλαμάτας στο “Γ. Λουκαρέας”, Εθνικό Μελιγαλά στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και Μιλτιάδη στον Πύργο Τριφυλίας. Θεωρητικά το πιο δύσκολο ματς, είναι αυτό με τον 5ο της βαθμολογίας Απόλλωνα, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε υποχρεώσει σε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) τον Πανθουριακό.