Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 13:02

Απορρίφθηκε η προσφυγή Βασιλόπουλου για τις εκλογές της ΕΠΣΜ

Γράφτηκε από τον
Απορρίφθηκε η προσφυγή Βασιλόπουλου για τις εκλογές της ΕΠΣΜ

 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή που είχε καταθέσει η ομάδα του Τάκη Βασιλόπουλου για τις εκλογές της ΕΠΣΜ τον περασμένο Φεβρουάριο, κρίνοντας την αίτηση για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΣΜ και διορισμό προσωρινής διοίκησης, ως απαράδεκτη και εκπρόθεσμη.

Κάτι που σημαίνει ότι η παράταξη με επικεφαλής τον Βασίλη Σπηλιώτη συνεχίζει να έχει τα ηνία της Ενωσης

Η εκδίκαση της προσφυγής έγινε την Τετάρτη και χθες κοινοποιήθηκε στην Ενωση η απόφαση. Ο κ. Σπηλιώτης πάντως από προχθές το απόγευμα, εξέφραζε όπως και οι άνθρωποι της διοίκησης της ΕΠΣΜ, την βεβαιότητα τους για δικαίωση από το δικαστήριο.

Θυμίζουμε, ότι η παράταξη Βασιλόπουλου είχε κάνει αίτηση για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΣΜ (έγιναν στις 26 Φεβρουαρίου με την παράταξη του Βασίλη Σπηλιώτη να κερδίζει μετά από κλήρωση την πλειοψηφία, 6 εναντίον 5 στο 11μελές συμβούλιο) και διορισμό προσωρινής διοίκησης, επικαλούμενη μια σειρά από λόγους που θεωρούν ότι καθιστούν παράνομες τις εκλογές. Να σημειωθεί ότι λίγο πριν γίνει γνωστή η απόφαση, η ομάδα του Τάκη Βασιλόπουλου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι περίμενε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠ.Ο. μια απόφαση, η οποία θα πρέπει να σέβεται τους Νόμους και τα Καταστατικά.