Παρασκευή, 04 Μάιος 2018 13:59

ΟΜΟΝΟΙΑ: Συνεχίζει στον πάγκο ο Δημάκης

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Συνεχίζει στον πάγκο ο Δημάκης

 

Με τον Σωτήρη Δημάκη στην άκρη του πάγκου θα αγωνιστεί η Ομόνοια στο κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, καθώς η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του.

Το θέμα συζητήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη το βράδυ, στο οποίο παρευρέθηκε και ο ικανός τεχνικός, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθεί μετά την ήττα με 6-1 στα Φιλιατρά από τη Εράνη. Ο Σ. Δημάκης έκανε λόγο για χαλάρωση και αδιαφορία από τη στιγμή που η ομάδα πέτυχε το στόχο της άνετης παραμονής. Επειτα από τη συζήτηση όμως που έγινε, συμφώνησαν να συνεχίζουν μαζί μέχρι το τέλος και ίσως και του... χρόνου. Και αυτό γιατί τόσο η περσινή σεζόν (άνοδος στην Α’ τοπική), όσο και η φετινή (εύκολη παραμονή) κρίνονται πετυχημένες.

Πρόεδρος από το καλοκαίρι ο Πάντος Τζανετάκος!

Μάλιστα η είδηση που βγήκε από το δ.σ. της Τετάρτης, είναι ότι το καλοκαίρι η Ομόνοια αλλάζει διοικητική σελίδα, με τον Πάντο Τζανετάκο να “κρεμά τα παπούτσια του” και να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου. Θυμίζουμε ότι μετά την αποχώρηση του Γιάννη Μανωλόπουλου, τα ηνία έχει αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι ο Θοδωρής Τζανετάκος, πατέρας του πολύπειρου μέσου. Ο Πάντος όμως έχει αποφασίσει να βοηθήσει από άλλο πόστο την αγαπημένη του ομάδα και να θέσει τις βάσεις για κάτι καλό στο μέλλον. Αγωνιστικά, οι προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης έγιναν υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Παυλάκη και από σήμερα επιστρέφει στο γήπεδο ο Σωτήρης Δημάκης. Το μόνο πρόβλημα για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ο Γιώργος Μπάλλας, που έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Ο Δημάκης θα δώσει σ’ ένα ακόμα ματς ευκαιρίες σε μικρούς σε ηλικία παίκτες.