Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 19:42

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 4-1: Νίκη με Αγγελή και Παπαγιαννόπουλο

Γράφτηκε από τον

Την 5η εντός έδρας νίκη της και 8η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής σημείωσε χθες το απόγευμα η Σπερχογεία, κερδίζοντας στο “Πέτρος Γεωργανάς” την Αναγέννηση Παραλίας με 4-1.

Οι “ταύροι” όπως και στο ματς του α’ γύρου, όπου είχαν σημειώσει επιβλητική νίκη με 7-0, έτσι και στο χθεσινό παιχνίδι επικράτησαν της Αναγέννησης και έφτασαν στους 31 βαθμούς.

Οι νικητές πέρα από τα 4 γκολ που πέτυχαν οι Αγγελής (2) και Παπαγιαννόπουλος (2) δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν και να φτάσουν σε νίκη για μεγαλύτερο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα περισσότερες φορές.

Η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι, παρότι ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1.

Στο 20’ ο Αγγελής με προβολή μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 57’ ο Βουρνάς με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 61’ ο Παπαγιαννόπουλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε και στο ανθρώπινο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-1. Στο 68’ από κόρνερ του Αγγελή, ο Παπαγιαννόπουλος με προβολή πέτυχε το 3-1. Στο 71’ ο Αγγελής με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το τελικό 4-1.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Δημητρίου, Μπαλαούρας, Γ. Δωδεκάτος, Παπαγιαννόπουλος, Ηρ. Καραχάλιος, Ι. Καραχάλιος (65’ Χριστόπουλος), Φιλίππου (72’ Κουμπανάκης), Γιακουμής, Παπαδημητρίου (65’ Μπούνας), Αγγελής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Βασιλόπουλος, Κουτίβας, Πετράκος, Στ. Σώκαλης, Δ. Σώκαλης, Χ. Κοντοθανάσης (60’ Στ. Χαρίτος), Μάλαμας, Βουρνάς (60’ Νικολακόπουλος), Μπουζαλάς, Δημόπουλος, Σκαφιδάς (70’ Χαρλέπας).