Τρίτη, 08 Μάιος 2018 16:40

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Απέφυγε τα χειρότερα ο Γιώργος Μουλιάτος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Απέφυγε τα χειρότερα ο Γιώργος Μουλιάτος

 

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Γιώργος Μουλιάτος, καθώς ο τραυματισμός του στη μύτη στον Σαββατιάτικο αγώνα του Πανθουριακού με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, δεν ήταν τόσο σοβαρός, όπως φαινόταν αρχικά.

Ο επιθετικός της ομάδας της Θουρίας σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Παυλάκο κτύπησε στη μύτη λίγο μετά τη συμπλήρωση του 20ου λεπτού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να σκιστεί η μύτη του και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας για αντιμετώπιση του προβλήματος του. Εκεί οι γιατροί του τοποθέτησαν 5 ράμματα, ενώ άλλο πρόβλημα δεν είχε και του συνέστησαν αποχή από τις προπονήσεις για λίγες ημέρες.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανθουριακού σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, σχετικά με τον τραυματισμό του μας είπε: “Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ηταν σε μια προσπάθεια διεκδίκησης της μπάλας με τον Παυλάκο. Μου έγιναν 5 ράμματα και από όσα μου είπαν οι γιατροί δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα”. Οσον αφορά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανέφερε: “Από την ενημέρωση που είχα από τους συμπαίκτες του, έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες πέρα από τα γκολ, δημιούργησαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα. Ο κόσμος που το παρακολούθησε ευχαριστήθηκε από το καλό ποδόσφαιρο που παρουσίασαν οι δύο ομάδες. Είχαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες με τους Μπιτσάνη και Βυζά για να κερδίσουμε. Ομως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η ισοπαλία θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα”.

Στο γήπεδο της Σπερχογείας ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του ο Πανθουριακός, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ρεντινέλ Σεφεράσι, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα. Σε ότι αφορά τον Μουλιάτο για την ώρα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, καθώς από την Πέμπτη και μετά (αφού κόψει τα ράμματα) θα αρχίσει τρέξιμο και μέχρι την ημέρα του αγώνα αν είναι σε καλή κατάσταση θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Δρούγα.