Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 08:06

"Βράζουν" στην Κυπαρισσία με Νικολόπουλο και ζητούν την τιμωρία του

Γράφτηκε από τον
"Βράζουν" στην Κυπαρισσία με Νικολόπουλο και ζητούν την τιμωρία του

"Καζάνι που βράζει" είναι η Κυπαρισσία από το Σάββατο το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, όπου η ομάδα τους γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα αφού έμεινε από νωρίς με 8 παίκτες!

Στις τάξεις του ΑΟΚ έχουν τρομερά παράπονα από τον διαιτητή Ηλία Νικολόπουλο και θεωρούν πως ενεργώντας με "δύο μέτρα και δύο σταθμά" αλλοίωσε με τις αποφάσεις τους το αποτέλεσμα του αγώνα. Μάλιστα λένε πως δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι και πως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο έμπειρος ρέφερι και να μην γνωρίσει η ομάδα τους παρόμοια διαιτησία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Αλλοίωση αποτελέσματος" 

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου του ΑΟΚ Δημήτρη Τσάγκου που θεωρεί ότι τα λάθη του διαιτητή ήταν όλα εις βάρος της ομάδας του:
"Αυτό που είδαμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο… Ηταν μια διαιτητική σφαγή από τον κ. Νικολόπουλο που σφύριζε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εγώ δέχομαι πως και οι τρεις κόκκινες στους παίκτες μας είναι σωστές… Ο διαιτητής όμως έπρεπε να είναι το ίδιο αυστηρός και με τους παίκτες του Ολυμπιακού τόσο σε μαρκαρίσματα, όσο και σε αυτά που έλεγαν. Εδώ ο διαιτητής, που είχε ειρωνική στάση απέναντι στους παίκτες μας, έφτασε σε σημείο να δείξει κίτρινη κάρτα στον Μητρόπουλο που έκανε προθέρμανση γιατί του είπε "βγάλε κι άλλους". Ο κ. Νικολόπουλος αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα και περιμένουμε την παραδειγματική του τιμωρία, αλλιώς θα πράξουμε αναλόγως… Δεν πιστεύω πως αυτή η διαιτησία ήρθε τυχαία και ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Πάμισο…".

Παναγόπουλος:
"Τον… ευχαριστούμε
γιατί μας συσπείρωσε"

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα λόγια του προπονητή Παναγιώτη Παναγόπουλου: "Υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος και στόχος ήταν να χάσει η Κυπαρισσία με κάθε τρόπο, αλλά και να ζημιωθεί στους μετέπειτα αγώνες της. Θέλουμε όμως και να ευχαριστήσουμε
τον κ. Νικολόπουλο γιατί με τις αποφάσεις του μας συσπείρωσε σαν ομάδα και οι παίκτες έχουν πεισμώσει.
Αγωνιστικά όλα τα παιδιά που έπαιξαν αξίζουν μετάλλιο και έδειξαν πως η ομάδα δεν χαμπαριάζει κανέναν αντίπαλο, ακόμη και αν αυτός έχει βοήθειες… Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν απειληθήκαμε αν και αγωνιζόμαστε για αρκετή ώρα με 9 και 8 παίκτες".

Πίστη για νίκη με Πάμισο,
παρά τις πολλές απουσίες 

Από εκεί και πέρα οι "κυανόλευκοι" είναι αναγκασμένοι να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Πάμισο. Μπορεί ο ΑΟΚ να έπεσε για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα ανέβει σε λίγες ημέρες και πάλι στην κορυφή κερδίζοντας την ομάδα της Μεσσήνης.
Πάντως σε αυτό το ματς η Κυπαρισσία θα παίζει αποδεκατισμένη αφού είναι τιμωρημένοι οι Μιτρόφ, Σιγέρης και Μπίζος (τρεις βασικοί παίκτες), ενώ τραυματίας παραμένει ο Λυδιώτης.
Ο Π. Παναγόπουλος πάντως έχει εμπιστοσύνη στο έμψυχο υλικό και πιστεύει πως αυτές οι απώλειες μπορούν να καλυφθούν επάξια από τους παίκτες που υπάρχουν στον πάγκο.