Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 14:51

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Δεύτερη νίκη η Daddy Cool

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Δεύτερη νίκη η Daddy Cool

 

Η ομάδα Daddy Cool ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, επικρατώντας με 4-1 της Ενωσης Λογιστών στον αγώνα που διεξήχθη τη Δευτέρα το βράδυ και άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Στο 18’ ο Χότζα με σουτ “έγραψε” το 0-1, ενώ ο Παναγιωτόπουλος στο 18’ και στο 25’ με ισάριθμα σουτ έκανε το 0-3. Στο 56’ ο Δημητρέας επίσης με σουτ σημείωσε το 0-4. Στο επόμενο λεπτό ο Κομπότης έχασε την ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ, όταν με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 65’ οι Λογιστές ισοφάρισαν στα δοκάρια, όταν ο Μάρκου με μακρινή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο. Στο 73’ ο Μάρκου εκτέλεσε φάουλ, οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα, πάνω όμως στον Κοκονούζη, ο οποίος με σουτ στην κίνηση της έστειλε στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπασιλάρης με βοηθούς διαιτητές την Βασιλοπούλου και τον Ντοχά.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ: Κ. Ξυδέας, Αλ. Κοντέας (41’ Απ. Δαβίλλας), Λαγός, Λάσκαρης (58’ Πετρόπουλος), Β. Κοντέας, Λιάππας, Ανδρ. Δουλάμης (41’ Μάρκου), Κοκονούζης, Μπαρμπίτσας, Καρούμπαλης, Σαραντόπουλος.

DADDY COOL: Μαρκάκης, Μπούρας, Γιάνναρης, Κότσης, Τσόκας, Γκίζας (41’ Κομπότης), Λεμπέσης (52’ Βαρελάς), Παπαδόπουλος, Χότζα, Παναγιωτόπουλος (41’ Δημητρέας), Τσαούσης (52’ Χανδρινός).

Τα άλλα παιχνίδια

Η 5η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις και θα ολοκληρωθεί αύριο με το τελευταίο παιχνίδι. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι:

Σήμερα

ΚΤΕΛ- Τζωνάκος (7 μ.μ.)

Κομπιλίρης, Γάκης, Καρύδας

Μπαρτσελιώμα - Μηχανικοί (9 μ.μ.)

Γεωργαντάς, Σβαρνιάς, Ρουμελιώτης

Αύριο

Ξυλοκόποι - 9ο Σύνταγμα Πεζικού (9.15 μ.μ.)

Ταβουλαρέας, Α. Μιχαλόπουλος, Παπαϊωάννου

* Τα παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”.