Τετάρτη, 09 Μάιος 2018 16:22

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνεχίζει στον πάγκο ο Γαλανόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Στο πάγκο του Ηρακλή Καλαμάτας θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αρις Γαλανόπουλος, καθώς η διοίκηση έμεινε ευχαριστημένη από την προσφορά του στην ομάδα.

Η απόφαση για ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό προπονητή πάρθηκε στο προχθεσινό διοικητικό συμβούλιο. Το δ.σ. έγινε στα γραφεία του Ηρακλή και πέρα από το θέμα του προπονητή συζητήθηκαν και άλλα τρέχοντα θέματα,. Επίσης η διοίκηση έκανε και τον απολογισμό για την πορεία της ομάδας της αγωνιστική περίοδο που έληξε, ιδιαίτερα αυτή στο β’ γύρο, όπου δεν κατάφερε να πάρει μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στην Α1 τοπική και να ανέβει κατηγορία.

Η διοίκηση έκρινε, ωστόσο, ότι το έργο που επιτέλεσε στη διάρκεια της χρονιάς ο Αριστείδης Γαλανόπουλος, ήταν επιτυχημένο και έτσι τα μέλη αποφάσισαν να του εμπιστευθούν την τύχη της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Μάλιστα ο νεαρός προπονητής πήγε από τα γραφεία της ομάδας, όπου είχε συζήτηση με τους παράγοντες σχετικά με τη νέα χρονιά και τι χρειάζεται να γίνει ώστε η πορεία να είναι ανάλογη. Στη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε, ο κ. Γαλανόπουλος έκανε τις εισηγήσεις του σχετικά με το τι χρειάζεται ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της νέας περιόδου. Σίγουρα στόχος όλων είναι να στηριχθεί η ομάδα στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και να γίνουν δύο τρεις προσθήκες παικτών. Σε ότι αφορά άλλες αποφάσεις, επαναδραστηριοποιείται στο νέο συμβούλιο ο πατήρ Μιχαήλ Μεγαγιάννης, ενώ η ομάδα θα ξεκινήσει άμεσα μια λαχειοφόρο αγορά με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της και κάλυψη των εξόδων που υπάρχουν, ενώ τις επόμενες ημέρες, πιθανόν την άλλη εβδομάδα θα γίνει τραπέζι στους παίκτες για να κλείσει και τυπικά η χρονιά.

Τέλος η εκτίμηση του Δ.Σ. σχετικά με τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Χανδριναϊκό, ήταν πως ήρθαν μετά από μεγάλη πίεση και άγχος για τη διεκδίκηση του νικηφόρου αποτελέσματος που θα έφερνε την ομάδα σε μια θέση της ανόδου και ξέφυγαν και έγιναν τα επεισόδια.