Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 21:10

Νοκ άουτ ο Σωτήρης Κουκούτσης στο Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Μετά τα φιλικά παιχνίδια με Ομόνοια και Ασπρόχωμα που προηγήθηκαν, αύριο (3.30 μ.μ.) ο Μεσσηνιακός θα δώσει νέο φιλικό στο Διαβολίτσι με την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την Κυριακάτικη συνάντηση με το Πανόπουλο.


Αλλωστε το γήπεδο του Διαβολιτσίου διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, όπως και αυτό του γηπέδου της Αμαλιάδας. Στο αυριανό φιλικό θα αγωνιστούν ως επί τω πλείστον παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Να θυμίσουμε πως στο γήπεδο του Μεσσηνιακού έχει γίνει επανασπορά στο χλοοτάπητα και στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες δεν μπήκαν μέσα αλλά έκαναν τρεξίματα και λίγα βάρη. Το δυσάρεστο είναι πως στο φιλικό με την Ομόνοια τραυματίστηκε στο γόνατο ο Σωτήρης Κουκούτσης και τέθηκε νοκ άουτ από το επόμενο ματς. Μάλιστα εκφράζονται φόβοι πως μπορεί ο 18χρονος μέσος να έχει πάθει ζημιά (ρήξη μηνίσκου) και αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής για οριστική διάγνωση.
Οσον αφορά τον Στέλιο Σπανό είναι σε καλύτερη κατάσταση και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμος για το ματς με το Πανόπουλο. Από αυτό το παιχνίδι θα λείψει σίγουρα ο τερματοφύλακας Γιώργος Κυριακόπουλος και έτσι τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ θα πάρει ένας εκ των Ζησιμάτου ή Κόκκαλη.
Οι "πράσινοι" θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί προκειμένου να ξεφύγουν κι άλλο από την τελευταία οκτάδα και αν είναι σοβαροί μπορούν να καταφέρουν το σκοπό τους.