Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 13:13

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παραιτήθηκε ο Σταματογιαννόπουλος, νέος πρόεδρος ο Κουκούτσης

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Παραιτήθηκε ο Σταματογιαννόπουλος, νέος πρόεδρος ο Κουκούτσης

 

Ο Αποστόλης Κουκούτσης είναι από χθες ο νέος πρόεδρος της “Μαύρης Θύελλας”, παίρνοντας τη σκυτάλη από το Γιάννη Σταματογιαννόπουλο.

Ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους υγείας και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχρισε προσωρινά επικεφαλής της διοίκησης τον μέχρι πρότινος α’ αντιπρόεδρο.

Ο χρηματοδότης της Καλαμάτας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του συνεργάτη του και προανήγγειλε ανακοινώσεις για το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρεται ότι ο κ. Χριστόπουλος αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν θα πάρει θέση και στο διοικητικό σχήμα.

Το βέβαιο είναι ότι όλες οι αποφάσεις για το μέλλον της “Μαύρης Θύελλας” θα παρθούν από τον νυν πρόεδρο του Πανθουριακού, ο οποίος την προσεχή εβδομάδα θα γνωστοποιήσει και τον προπονητή.

Ανακοινώνεται άμεσα προπονητής

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Μεσσήνιο τεχνικό Γιάννη Χριστόπουλο και αν όλα πάνε καλά, θα ανακοινωθεί επίσημα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της “Μαύρης Θύελλας” για τις διοικητικές εξελίξεις “ Ανακοινώνεται από τον Π.Σ. «Η KΑΛΑΜΑΤΑ» η αποδοχή της παραίτησης του κ. Σταματογιαννόπουλου Ιωάννη. από την προεδρία του συλλόγου για λόγους υγείας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα τον ταλαιπωρούν, και δεν μπορεί να ανταποκριθεί των πολλών υποχρεώσεων της ομάδας μας. Παραίτηση η οποία και γίνεται αποδεκτή από τον κ. Χριστόπουλο Αγαθοκλή, ο οποίος αναλαμβάνει, πλήρως, τις ευθύνες του συλλόγου.

Προσωρινός πρόεδρος, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Κουκούτσης Αποστόλης O προγραμματισμός και η πορεία της ομάδας συνεχίζονται σύμφωνα με το πλάνο μας και σε λίγες μέρες θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις ανακοινώσεις που όλος ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσηνίας περιμένει…”.