Σάββατο, 12 Μάιος 2018 15:10

ΕΠΣΜ: “Είμαστε ηθικά δικαιωμένοι”, λέει με ανακοίνωση η ομάδα Βασιλόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣΜ: “Είμαστε ηθικά δικαιωμένοι”, λέει με ανακοίνωση η ομάδα Βασιλόπουλου

 

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ομάδα του Τάκη Βασιλόπουλου με την οποία αναφέρεται στην ΕΠΣ Μεσσηνίας, λέγοντας πως ηθικά έχουν δικαιωθεί.

Στην ανακοίνωση γίνεται επίθεση σε ορισμένους “γυρολόγους”, χωρίς να κατονομάζει ποιους εννοεί, και επισημαίνεται πως στόχος είναι μία καθαρή και ανεξάρτητη ΕΠΣΜ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα Τάκη Βασιλόπουλου και προσωπικά ο κ. Βασιλόπουλος ξεκαθαρίζουμε...

Τα όσα διαδραματίστηκαν τελευταία και είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν μας αγγίζουν. Παραμένουμε αδέσμευτοι, ακηδεμόνευτοι. Δεν εξαρτάτε η επιβίωσή μας από το ποδόσφαιρο, στη πράξη έχουμε αποδείξει το αντίθετο. Ας πάψουν οι γυρολόγοι, οι εξαρτημένοι, από ισχυρούς παράγοντες να μας κρίνουν, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Ο αγώνας που δώσαμε και εξακολουθούμε να δίνουμε, είναι για μια ανεξάρτητη, καθαρή Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, χωρίς κηδεμόνες και εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Καλούμε τον καθένα που ασχολείται με το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, να περιοριστεί στο ρόλο που έχει αναλάβει και να μην χώνεται, εκεί που δεν τον σπέρνουν.

Είμαστε ηθικά δικαιωμένοι. Την Τετάρτη 16-5-2018 στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ, η εκτελεστική γραμματεία, θέτει θέμα «Εγγραφής των Σωματείων στην Γ.Γ.Α.», ήταν ένα από τα θέματα ουσίας του δικαστηρίου, θα συρθεί στην πορεία και σε άλλα”.