Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 19:34

Μικτές Μεσσηνίας: Υποδέχονται αύριο τις ομάδες της Αργολίδας

Γράφτηκε από τον

Οι μικτές παίδων και νέων της Μεσσηνίας θα αναμετρηθούν αύριο με τις αντίστοιχες ομάδες της Αργολίδας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.
Οι δύο ομάδες του νομού θα επιδιώξουν να κερδίσουν και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος της α' φάσης την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η ομάδα νέων είναι πιο κοντά καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς, αλλά αύριο θα αναμετρηθεί με την Αργολίδα που είναι στη 2η θέση με 9 βαθμούς.


Η ομάδα παίδων έχει πιο δύσκολο έργο, καθώς μοιράζεται την 3η θέση με τη μικτή Λακωνία στους 7 βαθμούς, ενώ στην κορυφή με 10 πόντους βρίσκονται η Λακωνία και η Αργολίδα.
Για τις δύο αναμετρήσεις ο Αγγελος Σκαφιδάς εκ των ενωσιακών προπονητών δήλωσε χθες στο "Notosport": «Η μικτή ομάδα των παίδων έχει βελτιώσει την εικόνα της με την πάροδο του χρόνου. Μετά τις πρώτες αποτυχίες τα παιδιά βελτιώθηκαν κατά πολύ και παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και έχει έρθει τώρα η σειρά των επιτυχιών.
Η μικτή ομάδα των νέων είναι μία ώριμη ομάδα, η οποία εκτός από τα καλά αποτελέσματα πραγματοποιεί και καλές εμφανίσεις στοχεύοντας πάντα στην ανάδειξη και προώθηση των καλύτερων ταλέντων που υπάρχουν στη Μεσσηνία».
Οι ενωσιακοί προπονητές Αγγελος Σκαφιδάς, Αλέκος Τσατάς και Παναγιώτης Δρούγας έχουν επιλέξει στην αποστολή της κάθε ομάδας 18 ποδοσφαιριστές.
Στην αποστολή της ομάδας παίδων συμμετέχουν οι Τσιλιγωνέας, Πανταζής, Παπαθεοδωρίδης, Αντεμάϊ, Σαρδέλης, Μπάκας, Κανιώρος, Κάππος, Μαλαπάνης, Ι. Καραχάλιος, Ηρ. Καραχάλιος, Κουτσουρόπουλος, Πετράκος, Πετρόπουλος, Μπούνας, Συρμπόπουλος, Κατσίρας και Σουλαντίκας.
Στην αποστολή της ομάδας νέων συμμετέχουν οι Εξαρχάκος, Αλεξόπουλος, Μαντής, Καλύβας, Πρασσάς, Δούβας, Ζαγαρέλος, Παπαδόπουλος, Μπάρκας, Παπαγιαννέας, Μαργαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Νικολόπουλος, Μάλαμας, Παπαθεοδώρου, Λάγιος, Σταματόπουλος και Γιαννής.
Τις δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, θα διευθύνουν διαιτητές από την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα το παιχνίδι των παίδων που θα αρχίσει στη 1 το μεσημέρι θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Καραπιπέρης με βοηθούς διαιτητές τους Νίκο Γκούμα και Μάριο Καρβούνη.
Τον αγώνα των νέων που θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα θα διαιτητεύσει ο Νίκος Γκούμας με βοηθούς τους άλλους δύο.
Στα άλλα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, που γίνονται σήμερα, θα βρεθούν αντιμέτωπες οι μικτές Αρκαδίας και Λακωνίας.
Οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο Φιλικών. Το παιχνίδι των παίδων θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και αμέσως μετά στις 3 το απόγευμα θα γίνει το ματς των νέων.