Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2013 19:39

Από τη Στόουκ στην Αγγλία δοκιμάζεται ο Καντούτσης - κάλεσμα Παπανικολόπουλου στον κόσμο για το ματς της Κυριακής με Αχαϊκή

Γράφτηκε από τον

Μετά την ήττα της περασμένης Κυριακή από τον Ατρόμητο στην Πάτρα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Γ' εθνικής, η "Μαύρη Θύελλα" στρέφει πλέον αποκλειστικά την προετοιμασία της στο πρωτάθλημα. Σήμερα οι παίκτες του Γκόφα είχαν ρεπό και αύριο θα επιστρέψουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής (3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο), όπου η νίκη κρίνεται επιτακτική για τους Μεσσηνίους.


Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του 2013. με την τέταρτη στην βαθμολογία Καλαμάτα (19 β.) να υποδέχεται την δεύτερη Αχαϊκή (23 β.) και να θέλει μόνο νίκη για να πλησιάσει την αντίπαλο της στον ένα βαθμό.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αύριο χωρίς τον Τάσο Καντούτση (στη μέση φωτό πανηγυρίζει με Πούτση και Τσόπελα) που βρίσκεται από χθες στην Αγγλία. Ο νεαρός αμυντικός, που παίζει στην Καλαμάτα ως δανεικός από τον Ατρόμητο, είναι στο στόχαστρο της Στόουκ Σίτι, το τεχνικό τιμ της οποίας θέλησε να τον δει για λίγες μέρες. Αν ο παίκτης αρέσει στους Άγγλους, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στην μεταγραφή του, κάτι που φυσικά θα αναπροσαρμόσει το μεταγραφικό πλάνο της Καλαμάτα αφού θα χρειαστεί πια να προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.
Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως, όπως και να έχει, ο Καντούτσης αναμένεται να επιστρέψει στην Καλαμάτα τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Θα είναι σίγουρα στην αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα και ανάλογα με την κατάσταση του (αν είναι κουρασμένος) θα αποφασίσει ο Γκόφας αν θα τον ξεκινήσει στην αρχική 11άδα.
Αγωνιστικά, ο Καλογερόπουλος θα είναι έτοιμος για την Κυριακή, όμως και ο Κωνσταντόπουλος. Εκτός μάχης παραμένει ο Νίκος Τριανταφυλλάκης που θα είναι και ο μοναδικός απόντας.
Μεταγραφικά, η απόκτηση του Νίκου Λιόλιου (αριστερό μπάκ) από τον Πανιώνιο είναι σχεδόν κλεισμένη ενώ η Καλαμάτα ψάχνει για κεντρικό μέσο και εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις παικτών. Οσον αφορά τις αποχωρήσεις, οι Αντ. Καλογερόπουλος και Κάνιστρας έχουν ήδη αποχαιρετήσει την ομάδα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να φύγουν και άλλοι...

Κάλεσμα στον κόσμο
από Παπανικολόπουλο

Ο γενικός αρχηγός της Καλαμάτας Νικήτας Παπανικολόπουλος θεωρεί ότι η Καλαμάτα είναι έτοιμη για το ματς της Κυριακής και με δήλωση του στο «Notosport» καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο. «Είναι ένα κρίσιμο ματς όπου θέλουμε μόνο τη νίκη. Ο κόσμος της ομάδας είναι κοντά μας και περιμένω ότι και σε αυτό το ματς θα είναι στο γήπεδο για να στηρίξει ηθικά και οικονομικά την ομάδα. Δεν μας επηρεάζει ο αποκλεισμός από το κύπελλο και πάμε μόνο για νίκη την Κυριακή…».