Δευτέρα, 14 Μάιος 2018 17:49

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΟΜΟΝΟΙΑ 6-0: Με επιβλητικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, που επικράτησε χθες στην έδρα του της Ομόνοιας με 6-0.

Το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες φάσεις για γκολ χωρίς να τις αξιοποιούν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα, στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους να πετύχουν δύο γκολ. Με το 2-0 υπέρ τους και με καλύτερη ψυχολογία βγήκαν στο β’ μέρος όπου σημείωσαν ακόμη 4 γκολ και έφτασαν στην επιβλητική σε σκορ νίκη.

Από την άλλη η Ομόνοια, είχε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Ν.Π. Σπυρόπουλο, Τάφα, Πάλιας και αν είχαν καταφέρει να σκοράρουν, να ήταν διαφορετική εξέλιξη της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε βασικός ο νεαρός Μιχάλης Στυλιανόπουλος, ενώ άλλοι δύο νεαροί χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 40’ ο Παπαγεωργίου με γυριστό σουτ και τρία λεπτά μετά από σέντρα του Πιτσιλή ο Κουλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 55’ ο Κουλόπουλος με σουτ σημείωσε το 3-0. Στη συνέχεια ανέλαβε το σκοράρισμα ο Βορίλας ο οποίος στο 65’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, στο 70’ και 75’ με ισάριθμα σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπαλόπουλος, Μαυροειδάκος (75’ Εμμανουήλ), Πιτσιλής, Βορίλας, Ζάκκας, Κουλόπουλος, Τσουκαλάς, Ηλιόπουλος, Κρεμύδας.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσαρέας, Κοστρίβας, Μπάλλας (77’ λ.τρ. Ν. Σπυρόπουλος), Δημητρίου, Στυλιανόπουλος, Φέστας, Πολυμενέας, Μαραβέλας (71’ Τσάκωνας), Τάφα (60’ Φλέσσας), Πάλιας, Ν.Π. Σπυρόπουλος (46’ Τζανετάκος).

Βράβευση Δημάκη

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου βράβευσε τον Σωτήρη Δημάκη, ο οποίος για 13 σερί χρόνια κάθισε στον πάγκο της ομάδας. Την τιμητική πλακέτα στον κ. Δημάκη απένειμε ο πρόεδρος του Α.Ο.Δ. Γιάννης Κωνσταντάρας, με τον ταμία Βασίλη Χαρίτση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Δημάκης ήταν στον πάγκο από τη Γ’ κατηγορία και οδήγησε την ομάδα στην Α’ τοπική, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Ομόνοιας. Σχετικά με τη βράβευση του, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μετά τον αγώνα, μας είπε: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους στην ομάδα του Διαβολιτσίου για την τιμή που μου έκαναν”.