Δευτέρα, 14 Μάιος 2018 19:03

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-7: Εύκολη επικράτηση σε... χορταστικό ματς

Γράφτηκε από τον

 

Καταιγιστικός ήταν ο Απόλλωνας Καλαμάτας χθες το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας” και κέρδισε με το επιβλητικό 7-2 την Αναγέννηση Παραλίας.

Η ασπρόμαυρη ομάδα από τα πρώτα λεπτά έδειξε την προθέσεις της και δεν επέτρεψε στην ήδη υποβιβασμένη Αναγέννηση να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες, είτε χρησιμοποιώντας τους στη βασική 11άδα, είτε ως αλλαγή.

Η “Μπάρτσα” προσπάθησε στον προτελευταίο αγώνα της στην Α’ τοπική να παίξει όσο καλύτερα μπορούσε και παράλληλα να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα. Παρότι από νωρίς βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν παράτησε το παιχνίδι και προσπάθησε να ολοκληρώσει αξιοπρεπώς το παιχνίδι. Μάλιστα κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές με τον Γιάννη Νικολακόπουλο, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι και μετά από 5 λεπτά σκόραρε και στην εκπνοή της αναμέτρησης με τον έμπειρο Δημήτρη Σώκαλη.

Τα γκολ

Στο 5' από σέντρα του Κακαλή ο Γκελγκέρια με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 9' ο Αλεξόπουλος με πλασέ "έγραψε" το 0-2. Στο 12' ο Αλεξόπουλος εκμεταλλεύθηκε το λάθος των αμυντικών, πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και σέντραρε για τον Γκελγκέρια ο οποίος με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-3 Στο 35’ ο Γκελγκέρια έκανε τη σέντρα και ο Αλεξόπουλος με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-4. Στο 47’ ο Παλιατσέας με κοντινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Στο 66’ πάσα του Αλεξόπουλου στο Μανωλόπουλο, αυτός με πλασέ σημείωσε το 0-6. Στο 70’ ο Νικολακόπουλος με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία μείωσε σε 1-6. Στο 72’ ο Αλεξόπουλος με σουτ πέτυχε το 1-7 και στο 90’ ο Δ. Σώκαλης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-7.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Βουρνάς (3’ σουτ), Γκελγκέρια (7’ φάουλ), Αλεξόπουλος (40’ σουτ), Δημόπουλος (41’ σουτ), Δ. Σώκαλης (59’ σουτ, 83’ σουτ), Χ. Κοντοθανάησης (62’ σουτ), Τσουλάκος (71’ σουτ) και Μανωλόπουλος (85’ σουτ).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς διαιτητές την Αθ. Παπαϊωάννου και τον Γαλακούτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Βασιλόπουλος, Χ. Κοντοθανάσης, Μάλαμας, Δ. Σώκαλης, Π. Χαρίτος (52’ Μπουζαλάς), Δημόπουλος, Στ. Σώκαλης (46’ Πετράκος), Σκαφιδάς (65’ Μαθιόπουλος), Κουτίβας, Βουρνάς (67’ Νικολακόπουλος), Στ. Χαρίτος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής (52’ Παπαδέας), Τσούκλερης, Λαγωνικάκος (57’ Βασιλάκης), Παυλάκος, Παλιατσέας (52’ Κουντάνης), Καραβίτης, Μανωλόπουλος, Αλεξόπουλος, Αντεμάϊ (52’ Τσουλάκος), Γκελγκέρια.