Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 14:03

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το οικονομικό καθυστερεί το σχεδιασμό

Γράφτηκε από τον

Ανακοινώσεις όσον αφορά τον προπονητή αλλά και τον σχεδιασμό της ομάδας είχε προαναγγείλει η διοίκηση της Καλαμάτας για τις 15 Μαΐου. Ωστόσο ο προγραμματισμός της “Μαύρης Θύελλας” για τη νέα χρονιά θα καθυστερήσει λίγο ακόμη και ο λόγος είναι, ποιος άλλος, το οικονομικό.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος θέλει να εξασφαλίσει το μπάτζετ που έχει στο μυαλό του για τη νέα σεζόν και για αυτό είναι σε επαφές με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν χορηγικά την Μεσσηνιακή ομάδα.

Θα αρχίσει λοιπόν να χτίζει την Καλαμάτα αφού πρώτα έχει μια καλή εικόνα όσον αφορά τις οικονομικές δυνατότητες της, κάτι που σύμφωνα με τους “μελανόλευκους” είναι πολύ πιθανό να συμβεί την επόμενη εβδομάδα.

Υψηλό μπάτζετ θέλει ο Γ. Χριστόπουλος

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Μεσσήνιο προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, με τον οποίο έχει γίνει επαφή σε πολύ καλό κλίμα και με αμοιβαία διάθεση για συνεργασία. Ο ικανός τεχνικός έχει ζητήσει κάποια πράγματα που θα επιτρέψουν στην ομάδα να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα ενώ και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχει την διάθεση να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, πριν πάρει τις αποφάσεις του, θέλει πρώτα να γνωρίζει ποιο θα είναι το ύψος του μπάτζετ της ομάδας.

Οσον αφορά τον προπονητή πάντως, ο Γιάννης Χριστόπουλος παραμένει το φαβορί. Παραμένει επίσης η πρόθεση των “μελανόλευκων” να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα έχει στόχο το πρωτάθλημα στη νέα Γ’ εθνική. Το τι ακριβώς θα γίνει στην πράξη θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, προχθές το βράδυ η ομάδα είχε διοικητικό συμβούλιο, όπου ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος ανέλυσε τις σκέψεις του στα μέλη της διοίκησης. Παράλληλα έγινε δεκτή η παραίτηση του Γιάννη Σταματογιαννόπουλου για λόγους υγείας και την θέση του προέδρου ανέλαβε και επίσημα ο Αποστόλης Κουκούτσης.

Η δήλωση παραίτησης

του Σταματογιαννόπουλου

Ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος παραιτήθηκε και επίσημα από πρόεδρος και στη δήλωση του τόνισε πως συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά. Αναλυτικά η δήλωση του:

“Μετά από τέσσερις μήνες που υπηρέτησα πιστά τους στόχους μας από την θέση του Προέδρου του σωματείου, σας ζητάω την αποδοχή της παραίτησης μου για λόγους υγείας. Τις τελευταίες πέντε εβδομάδες όπως όλοι ξέρετε ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα υγείας το οποίο θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλος ένας με δυο μήνες για να το ξεπεράσω.

Για τον παραπάνω λόγο θέλω να κάνετε αποδεκτό το αίτημα μου και να μου δώσετε με αυτό τον τρόπο τον χρόνο να αναρρώσω ήρεμα τη στιγμή που στην ομάδα οι εξελίξεις τρέχουν. Είμαι σίγουρος ότι με την εγγύηση του κ. Χριστόπουλου και την αγάπη των Μεσσήνιων φιλάθλων, όλο το πρόγραμμα μας θα συνεχιστεί χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του σωματείου.

Σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα μπορέσω να προσφέρω πάλι τις υπηρεσίες μου στην ομάδα και ξέρω ότι όλοι σας θα είστε δίπλα μου όπως ήσασταν από την πρώτη στιγμή που σας ζητήσαμε με τον κ. Χριστόπουλο την βοήθεια σας για την ομάδα. Με την αρωγή του κ. Χριστόπουλου τελείωσε αισίως αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά και πάλι με την αρωγή του θα ξεκινήσει η νέα χρονιά που θα βρει την “Μαύρη Θύελλα” να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία. Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε σε αυτό το χρονικό διάστημα”.