Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 15:03

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η παραμονή στα... πόδια του

Γράφτηκε από τον

Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας νίκησε το Σάββατο με 1-0 την Ανδρούσα και σε συνδυασμό με την ήττα του Ασπροχώματος από τον Α.Ο. Φαραί (5-0) ανέβηκε για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι “ερυθρόλευκοι” κρατούν την τύχη στα χέρια τους στην τελευταία αγωνιστική της Α’ τοπικής, καθώς αν δεν ηττηθούν στα Φιλιατρά από την Εράνη, θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην Α’ τοπική.

Ο Ολυμπιακός έχει δύο βαθμούς περισσότερους από το Ασπρόχωμα και υπερτερεί στην ισοβαθμία. Ως εκ τούτου ο ένας βαθμός είναι αρκετός σε περίπτωση βέβαια που την ίδια ώρα το Ασπρόχωμα επικρατήσει της Σπερχογείας. Διότι αν δεν κερδίσει, ο Ολυμπιακός μένει στην κατηγορία και με ήττα. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν εξαρτάται από άλλον είναι ιδιαίτερα σημαντικό και σίγουρα επιτυχία, αν αναλογιστείς κανείς ότι πέτυχε την πρώτη του νίκη την 7η αγωνιστική (1-0 το Μιλτιάδη στον Πύργο Τριφυλίας) και στις πρώτες έξι αγωνιστικές είχε μόλις ένα βαθμό (με το Διαβολίτσι).

Αγωνιστικά, ο Χρονόπουλος εξέτισε την ποινή του και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί πάνοπλος στα Φιλιατρά. Τέλος να σημειωθεί ότι τη θέση του Λεωνίδα Μούργου (παραιτήθηκε) στο δ.σ., πήρε ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού Χρήστος Δούβας.