Τετάρτη, 18 Δεκέμβριος 2013 19:49

Μεσσηνιακός: Χωρίς Σπανό στην Αμαλιάδα

Γράφτηκε από τον

Μετά τους Κουκούτση και Κυριακόπουλο, ένας ακόμη παίκτης τέθηκε νοκ άουτ για το Κυριακάτικο (3 μ.μ.) εκτός έδρας παιχνίδι του Μεσσηνιακού με τον Αστέρα Αμαλιάδας/ Πανόπουλο. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα πάνε στην Αμαλιάδα χωρίς τον Στέλιο Σπανό που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και κρίθηκε πως δεν είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής.


Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Δημήτρη Τσάκωνα για το ματς στην Αμαλιάδα αφού δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας, ο Μεσσηνιακός θα προσπαθήσει να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και να κλείσει με τον καλύτερο το 2013, αφού το ματς της Κυριακής είναι το τελευταίο της χρονιάς.
Σήμερα οι παίκτες του Μεσσηνιακού πήγαν στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος», όμως δεν μπήκαν στον κυρίως αγωνιστικό χώρο (για να τον προφυλάξουν) και αναλώθηκαν κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στους βοηθητικούς χώρους του γηπέδου. Αύριο και μεθαύριο οι προπονήσεις θα γίνουν στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Σφυρίζει ο Τζουανόπουλος

Το ματς της Κυριακής ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Τζουανόπουλος με βοηθούς τους Σπανό, Μεσσήνη, όλοι από την Αχαία. Παρατηρητής θα είναι ο Ντούλης από την Κορινθία.