Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 14:15

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-9: Το μεγαλύτερο σκορ στην αυλαία του πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-9: Το μεγαλύτερο σκορ στην αυλαία του πρωταθλήματος

 

Στη Σπερχογεία έπεσε χθες το απόγευμα η αυλαία στην Α’ τοπική, εκεί όπου ο τυπικά φιλοξενούμενος Πανθουριακός συνέτριψε τον ουραγό Μιλτιάδη με 9-2!

Αυτό ήταν μάλιστα και το μεγαλύτερο σκορ που σημειώθηκε φέτος στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Πέντε γκολ ο Μουλιάτος, που βγήκε πρώτος σκόρερ!

Αξιοσημείωτο της αναμέτρησης τα πέντε γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Μουλιάτος, με τα οποία έφτασε τα 27 συνολικά στο πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α’ τοπικής, προσπερνώντας τον Βαγγέλη Λαθύρη που έμεινε στα 26. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική μιας και η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Στο 7’ ο Μουλιάτος άνοιξε το σκορ και στο 20’ ο Μπιτσάνης έκανε το 0-2, με τον Πανταζή να πετυχαίνει το 0-3 στο 25’. Ο Μουλιάτος στο 32’ και το 43’ έκανε το 0-5 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο τυπικά γηπεδούχος Μιλτιάδης μείωσε σε 1-5 στο 50’ με τον Ζώτο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Χελάς έγραψε το 1-6. Η ομάδα του Πύργου πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 64’ με φάουλ του Παναγιωτόπουλου. Στο 70’ ο Μουλιάτος με πέναλτι έκανε το 2-7 και ο ίδιος παίκτης στο 78’ το 2-8. Το τελικό 2-9 διαμόρφωσε ο Τριανταφυλλάκης στο 85’.

Το ματς σφύριξε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Π. Νικολόπουλο και Σβαρνιά.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Τσέρτος, Ταχίρι, Ζώτος, Παυλόγιαννης, Γεωργακόπουλος (67’ Ιωάννου), Παναγιωτόπουλος, Βάγγαλης, Φωτόπουλος, Κανελλόπουλος, Παντελής.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Φαββατάς, Παντσιώτης, Δημητρακόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Πανταζής, Μουλιάτος, Μπιτσάνης (55’ Λάσκαρης), Κλουβάτος (60’ Σεφεράσι), Μουστάκας, Βυζάς, Κουρούπης (46’ Χελάς).