Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 17:09

ΕΡΑΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: “Γλυκιά” ήττα για τους “ερυθρόλευκους”

Γράφτηκε από τον

 

Ηττα χωρίς συνέπειες ήταν για τον Ολυμπιακό η προχθεσινή στα Φιλιατρά, από τη γηπεδούχο Εράνη με 1-0.

Παρά την ήττα οι “ερυθρόλευκοι” παρέμειναν στην Α’ τοπική, αφού την ίδια ώρα ο συνδιεκδικητής τους στο δρόμο για τη σωτηρία, το Ασπρόχωμα, γνώρισε την ήττα, στην έδρα του από τη Σπερχογεία.

Φοβερό γκολ ο Μπεγέτης στο 78'

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 78’ ο έμπειρος επιθετικός Βασίλης Μπεγέτης με ανάποδο ψαλίδι. Η νίκη θα μπορούσε να έρθει με μεγαλύτερο σκορ, όμως ο Αυγερινός Δημητρακόπουλος στις περισσότερες ευκαιρίες που είχε δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις στο 7’ βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάρη και έκανε αδύναμο σουτ και μπλόκαρε ο αντίπαλος του, ενώ στο 15’ και στο 20’ σε ισάριθμες κεφαλιά και πάλι ο Μάρης μπλόκαρε.

Ο Ολυμπιακός που και με ισοπαλία θα έφτανε στο στόχο του, φάνηκε περισσότερο απειλητικός μετά το γκολ που δέχτηκε. Ο έμπειρος μέσος Γ. Ζέππος ήταν αυτός που είχε τις πιο καλές ευκαιρίες, στο 80’ με σουτ έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ ξυστά από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 90’ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όμως με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Πέρα από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών πόντων στα θετικά για τη Εράνη ήταν η χρησιμοποίηση τριών νεαρών παικτών, Λαμπρόπουλου, Γιαννακόπουλου και Χάρμπα με τον τελευταίο να καταγράφει την πρώτη του συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπουρδέκας, Αλεβίζος, Νικολακόπουλος, Πέππας, Χάρμπας (62’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Μπεγέτης, Λαμπρόπουλος (58’ Σταματόπουλος), Δημητρακόπουλος (89’ Κ. Μιχαλακόπουλος), Παπαδήμος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάρης, Βέλμαχος, Κολιός, Γαβράς, Τσαναλίας, Ζέππος, Κ. Μάλαμας, Μπέρμπερη, Αναγνωστόπουλος (75’ Μπαζάνης), Αλεξανδρόπουλος, Χρονόπουλος.