Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 19:27

ΟΜΟΝΟΙΑ – Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 3-0: Με πρωταγωνιστή τον Τζανετάκο στο τελευταίο παιχνίδι του! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Πάντο Τζανετάκο να πετυχαίνει δύο τέρματα, στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του η Ομόνοια κέρδισε προχθές το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας” τον Α.Ο. Φαραί με 3-0.

Μια νίκη που ήρθε μετά από καιρό, μιας και η Ομόνοια είχε να κερδίσει από την 22η αγωνιστική, τότε είχε επικρατήσει στο ίδιο γήπεδο ως φιλοξενούμενη όμως, με 2-0 της Αναγέννησης.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για το έμπειρο μεσοεπιθετικό της Πάντο Τζανετάκο, καθώς στο συγκεκριμένο ματς γνωστοποίησε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο. Ετσι τα δύο γκολ που σημείωσε ήταν σαν ένα καλό δώρο στη λήξη της καριέρας του.

Ο επίσης έμπειρος επιθετικός Νίκος Σπυρόπουλος, τον αντικατέστησε στο 55’ προσφέροντας του μια ανθοδέσμη και δευτερόλεπτα μετά όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο, συμπαίκτες, αντίπαλοι, φίλαθλοι, ο πατέρας του Θεόδωρος, η σύζυγος του Νίκη, με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, τον αποχαιρέτησαν, ενώ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κρατώντας στην αγκαλιά την κόρη του Σοφία και η κόρη του, την οποία πήρε στην αγκαλιά.

Μάλιστα λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση της Ομόνοιας είχε οργανώσει μια μικρή γιορτή, που ήταν η αποχαιρετιστήρια για την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε. Στο τραπέζι εκτός από τους παίκτες κάθισαν και οι σύζυγοι με τα παιδιά τους.

Να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν στη θέση του τερματοφύλακα δύο παίκτες που αγωνίζονταν σε άλλη θέση. Για τη γηπεδούχο Ομόνοια τερματοφύλακας αγωνίστηκε ο Δημητρίου και για τον Α.Ο. Φαραί ο Λικάι!

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο το 21’ ο Μπάλλας με κεφαλιά αξιοποιώντας το κόρνερ του Πάλια. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Κωστόπουλου ο Τζανετάκος με προβολή από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 36’ μετά από σέντρα του Κωστόπουλου ο Τζανετάκος με κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Π. Δημητρίου, Κοστρίβας (80’ Ζόμπολας), Πάλιας (70’ Ν. Σπυρόπουλος), Φέστας, Μπάλλας, Πολυμενέας, Τζανετάκος (55’ Ν.Π. Σπυρόπουλος), Στυλιανόπουλος, Κωστόπουλος (62’ Τσάκωνας), Μαραβέλας, Καρύδης.

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Λικάϊ, Στ. Μπούνας, Κατσιμαγκλής (46’ Η. Μπούνας), Πολίτης, Σκιάς, Δουρούμης, Διαμαντής, Σαμιώτης, Χελάς, Σταματελόπουλος (37’ Κουνάδης), Καλαντζής.