Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 16:31

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θέλει πρωτάθλημα τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θέλει πρωτάθλημα τη νέα σεζόν

 

Ο Ηρακλής έφθασε φέτος κοντά στην άνοδο στην Α’ τοπική, αλλά δεν... ήπιε νερό και έτσι και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1.

Η διοίκηση της καλαματιανής ομάδας χαρακτηρίζει θετική τη χρονιά και εκτιμά ότι με την πορεία του δευτέρου γύρου άξιζε να πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια. Απαντες πλέον στον Ηρακλή στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη μέρα και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός, μιας και ανανεώθηκε ως γνωστόν η συνεργασία με τον προπονητή Αρι Γαλανόπουλο, ενώ θα παραμείνει και ο βασικός κορμός παικτών. Ο στόχος για το νέο πρωτάθλημα δεν είναι μόνο η άνοδος, αλλά και η κατάκτηση του τίτλου! Γι’ αυτό και θα γίνουν 2-3 ποιοτικές προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο προκειμένου οι καλαματιανοί να πετύχουν αυτό που δεν μπόρεσαν φέτος.

Η σεζόν για τον Ηρακλή έκλεισε την περασμένη Παρασκευή με τη διοίκηση να κάνει το τραπέζι στους παίκτες.

Το σχόλιο Κομπότη για την ΕΠΣΜ

Η ΕΠΣΜ εξέδωσε χθες ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητά από τις ομάδες να τακτοποιήσουν άμεσα τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Παναγιώτης Κομπότης σχολίασε ε γι’ αυτό ότι: “Οι κύριοι της ΕΠΣΜ είναι εκπρόσωποι των ομάδων και ως πρώην παράγοντες, πρέπει να γνωρίζουν ότι στο τέλος της σεζόν, οι ομάδες είναι πιεσμένες και κάνουν αγώνα για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Η ΕΠΣΜ θα πρέπει να δίνει κάποιο χρονικό περιθώριο. Θα πρέπει οι άνθρωποι της να είναι διαλλακτικοί και προσεκτικοί”.