Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 14:53

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Ανανέωσαν οι Κρεμύδας και Μπαλόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Μετά τον Κώστα Παλαμάρα που όπως γράψαμε χθες συνεχίζει στον πάγκο του Διαβολιτσίου, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές.

Ηδη δύο παίκτες του βασικού κορμού του ΑΟΔ συμφώνησαν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στη φιλόδοξη ομάδα του Διαβολιτσίου, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους με τη διοίκηση.

Ο λόγος για τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Κρεμύδα και τον εκ των παλαιότερων παικτών και επίσης αρχηγό Φώτη Μπαλόπουλο.

Ο Κρεμύδας είναι 29 χρονών μεσοαμυντικός, έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στο Διαβολίτσι από όταν έπαιζε στις μικρές κατηγορίες και θεωρείται η “ψυχή” της ομάδας. Ο Κρεμύδας έπαιξε και μια τριετία με επιτυχία στην Ανδρούσα.

Ο Μπαλόπουλος είναι 27 χρονών κεντρικός αμυντικός και αυτός αγωνίζεται πολλά χρόνια στο Διαβολίτσι, ενώ έχει φορέσει ακόμη τη φανέλα της Ανδρούσας και της Σπερχογείας.

Ο Μπαλόπουλος αν και αμυντικός έχει έφεση στο σκοράρισμα και τη φετινή περίοδο σημείωσε 4 τέρματα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι δύο τους ήταν βασικοί συντελεστές της εξαιρετικής πορείας του ΑΟΔ στο φετινό πρωτάθλημα με την κατάκτηση της 3ης θέσης και φυσικά συνετέλεσαν τα μέγιστα ως μεσοαμυντικοί στο να δεχθεί μόνο 13 γκολ το Διαβολίτσι.

Οι διοικούντες συνεχίζουν τις επαφές και με τους άλλους ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ και υπάρχει η αισιοδοξία πως οι περισσότεροι θα παραμείνουν και τη σεζόν 2018-19.