Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 16:43

ΜΕΘΩΝΗ: Ανακοινώνεται η ημερομηνία εκλογών για νέο διετές διοικητικό συμβούλιο

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Μεθώνης κάνοντας γνωστό πως θα ανακοινωθεί άμεσα η ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για νέο διοικητικό συμβούλιο.

Επίσης καλεί όσους ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, συμμετέχοντας ενεργά στις αρχαιρεσίες του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Αγαπητοί φίλοι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινωθεί η ημερομηνία για τις αρχαιρεσίες εκλογής νέου εννεαμελούς Δ.Σ. του σωματείου μας για τα επόμενα δύο χρόνια σύμφωνα με το καταστατικό. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους σε κάποιο από τα διοικητικά όργανα και έχουν χρόνο - ιδέες - ενέργεια να καταθέσουν προς όφελος του σωματείου και κατ' επέκτασιν της τοπικής κοινωνίας και της επαρχίας μας καλούνται να το δηλώσουν διά ζώσης ή με προσωπικό μήνυμα σε κάποιον από τους διαχειριστές της σελίδας μας ή με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας, εκπροσώπους φορέων και της δημοτικής αρχής να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία είτε ως υποψήφιοι είτε ως εκλογείς, προκειμένου να προγραμματίσουμε την επόμενη ημέρα και να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, καθώς το σωματείο μας μεγαλώνει και ενισχύεται μέρα με τη μέρα. Η συμμετοχή σας είναι δικαίωμα και χρέος σας”.