Πέμπτη, 24 Μάιος 2018 15:07

Με Τσιγαρίδη και στην Α1 η Θύελλα Χαρακοπιού

Γράφτηκε από τον

Με τον Παντελή Τσιγαρίδη στην άκρη του πάγκου θα πορευτεί η Θύελλα Χαρακοπιού και τη νέα σεζόν.

Ο ικανός τεχνικός έδωσε την Τρίτη το βράδυ με τα χέρια τη διοίκηση του συλλόγου, καθώς υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά για τη φετινή πορεία. Η Θύελλα κατέκτησε τον τίτλο στον πρώτο όμιλο της Β’ τοπικής και την άνοδο στην Α1 τοπική μετρώντας σε 24 αγώνες, 21 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα! Μια πορεία που ήταν η συνέχεια των προηγούμενων χρόνων, καθώς τη σεζόν 2014-15 η Θύελλα τερμάτισε στην 3η θέση του α’ ομίλου της Β’ τοπικής, το 2015-16 έχασε στα μπαράζ από το Καλό Νερό την άνοδο στην Α1 και πέρυσι κατέλαβε την 3η θέση.

Ως εκ τούτου μόνο έκπληξη δεν ήταν που φέτος έκοψε πρώτη το νήμα και ετοιμάζεται για την παρθενική συμμετοχή στην Α1 Ο Παντελής Τσιγαρίδης, που μετράει 4 χρόνια στην ομάδα, εκτιμά ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι επιβράβευση των κόπων. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που φέτος βάλαμε στόχο το πρωτάθλημα και το κατακτήσαμε. Πιστεύω ότι πραγματικά το άξιζε, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι”.

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τη Θύελλα, ο Παντελής Τσιγαρίδης δηλώνει ότι δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος, αφού υπάρχει ταύτιση απόψεων και ικανοποίηση για τη συνεργασία των τεσσάρων χρόνων.

Ο νεαρός προπονητής ετοιμάζει πλέον με τη διοίκηση το πλάνο για το σαφώς πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής και δεν κρύβει ότι πρόθεση είναι να μείνει ο βασικός κορμός των παικτών και να γίνουν δύο ποιοτικές προσθήκες.