Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 14:51

Φιλικό μνήμης στους Γαργαλιάνους (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ο Τέλλος Αγρας δεν ξεχνά τα παιδιά που έφυγαν από τη ζωή και για 7η χρονιά διοργάνωσε την Τετάρτη στο γήπεδο των Γαργαλιάνων φιλικό μνήμης για τους αδικοχαμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» Στράτο Δημητρακόπουλο, Θανάση Βασιλόπουλο, αλλά και τον μικρό Βασίλη Καυκή, που έφυγαν άδικα και πρόωρα από την ζωή.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων αντιμετώπισε μια ομάδα επίλεκτων παικτών από την ευρύτερη περιοχή, με την συγκίνηση να είναι έκδηλη πριν από την έναρξη του αγώνα, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων άφηναν από ένα τριαντάφυλλο μπροστά από τις φωτογραφίες των τριών αδικοχαμένων νέων. Ακόμα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Για την ιστορία το φιλικό ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2, με τον Λυκούργο Ανδρώνη του Νικολάου να πετυχαίνει και τα δύο γκολ του Τέλλου Αγρα και από τους επίλεκτους οι Τσέρτος και Παυλόγιαννης. Οι 11άδες των δύο ομάδων ήταν:

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογερόπουλος, Αναστασόπουλος, Κανελλόπουλος, Λ.Χ. Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Λ.Ν. Ανδρώνης, Τζανετέας, Τρίψας, Παπαθεοδώρου, Αλεξανδρόπουλος, Λακριντής.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ: Ντουγέρογλου, Λακριντής, Κάππος, Κώτσος, Χρονόπουλος, Σπυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Τσέρτος, Παυλόγιαννης, Δημόπουλος, Μπουλόν.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιώργος Μπλάνας με βοηθούς τους Καυκά και Μιχαλόπουλο. Να σημειωθεί ότι εκ μέρους της ΕΠΣΜ βρέθηκαν στο γήπεδο ο αντιπρόεδρος Άγγελος Γεωργόπουλος και ο ταμίας Παναγιώτης Καλκαβούρας (πρώην πρόεδρος του Α.Ο Τέλλος Άγρας), με τον δεύτερο να αναφέρει πως το φιλικό μνήμης διεξάγεται για 7η συνεχή χρονιά.

Ο κ. Καλκαβούρας, επίσης, ευχαρίστησε τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο φιλικό και ιδιαιτέρως τον Μεσσήνιο διαιτητή της Super League Γιώργο Μπλάνα. Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Μαυρέας ευχήθηκε υγειά σε όλους τους ποδοσφαιριστές.