Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 19:32

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Θα είναι δύσκολος αγώνας με Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο", λέει ο Χελάς

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Θα είναι δύσκολος αγώνας με Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο", λέει ο Χελάς

Μόνο εύκολο δεν χαρακτηρίζει το παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας/Πανόπουλο ο Γιάννης Χελάς, παρότι η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται καθηλωμένη από την αρχή του πρωταθλήματος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο 26χρονος επιθετικός και ένας από τους καλύτερους παίκτες του Μεσσηνιακού τη φετινή σεζόν, πιστεύει πως η αντίπαλη ομάδα θα τα δώσει όλα για το τρίποντο γι' αυτό και θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να παίξουν με συγκέντρωση και σοβαρότητα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.
"Βαθμολογικά μπορεί να φαίνεται εύκολο, όμως ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος γιατί η ομάδα της Αμαλιάδας παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή και θα μπει δυνατά για τη νίκη.
Εμείς πρέπει να αγωνιστούμε με την δέουσα σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο. Στόχος είναι είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρώτο μας μέλημα είναι η νίκη, όμως και η ισοπαλία δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα, αφού παίζουμε εκτός έδρας.
Η ψυχολογία μας είναι στο… φουλ μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής που είναι ο στόχος μας", τονίζει στο "Ν" ο καλαματιανός φορ των "πρασίνων".
Ο Μεσσηνιακός θα έχει τρεις απουσίες στο κυριακάτικο ματς της Αμαλιάδας και ο λόγος για τους τραυματίες Σπανό και Κουκούτση και τον τιμωρημένο Κυριακόπουλο.