Κυριακή, 27 Μαϊος 2018 12:05

Σήμερα η φιέστα του Παμίσου για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
Σήμερα η φιέστα του Παμίσου για τον τίτλο

Ημέρα χαράς είναι η Κυριακή 27 Μαΐου για τον Πάμισο, καθώς θα γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ τοπική και την άνοδο στη Γ’ εθνική μετά από 13 χρόνια.

Η φιέστα των πρωταθλητών Μεσσηνίας θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Μεσσήνης, με προσκεκλημένη την Εθνική ομάδα των Ενόπλων και όχι την Κ-20 του Ολυμπιακού, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Οι Πειραιώτες για τους δικούς τους λόγους ακύρωσαν προχθές το φιλικό και η διοίκηση του Παμίσου με γρήγορες κινήσεις φρόντισε να φέρει ένα εξίσου δυνατό αντίπαλο γι’ αυτό το ξεχωριστό φιλικό.

Η ανακοίνωση των “πρασίνων” σχετικά με την ματαίωση του παιχνιδιού με τους “ερυθρόλευκους” αναφέρει: “Μετά από αιφνίδια απόφαση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, και ενώ είχαν συμφωνηθεί όλες οι λεπτομέρειες του φιλικού - φιέστας της ομάδας μας με την Κ-20 των ερυθρολεύκων, το προγραμματισμένο παιχνίδι εν τέλει δεν θα γίνει. Αντ’ αυτού μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και όσο ο χρόνος το επέτρεπε αποφασίστηκε και συμφωνήθηκε ο αγώνας που αποτελεί γιορτή για την πόλη μας να γίνει την προκαθορισμένη ώρα (Κυριακή 27/05/2018 και ώρα 18:00) με αντίπαλο την Εθνική Ενόπλων, που αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες των πρωταθλημάτων μας. Ολοι στο πλευρό του Παμίσου μας να τιμήσουμε την προσπάθεια των πρωταγωνιστών και να γιορτάσουμε την ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική".

Ο αντίπαλος για τη φιέστα μπορεί να άλλαξε όχι όμως και η διάθεση των ανθρώπων του Παμίσου που ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις και προσμένουν από τον κόσμο να δώσει το “παρών” και να χειροκροτήσει τους “πράσινους” για την φετινή εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.