Κυριακή, 27 Μάιος 2018 14:20

Ολοκληρώνονται σήμερα τα πλέι οφ στη Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή, με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων για την 6η και τελευταία αγωνιστική, τα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής.

Τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει στον 1ο όμιλο, αφού ΑΕΠ Ηρακλής και Βόλος έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο όλα είναι ρευστά στον 2ο.

Οι τέσσερις ομάδες του γκρουπ θέλουν τη νίκη, προκειμένου να έχουν ελπίδες να πανηγυρίσουν την άνοδο, την ώρα που εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος που διεκόπη λόγω επεισοδίων μετά το τέλος του πρώτου μέρους. Η υπόθεση εκδικάστηκε την Πέμπτη (24/5) από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, ωστόσο η απόφαση αναμένεται την επόμενη Τρίτη (29/5), λόγω κατάθεσης υπομνημάτων. Σε κάθε περίπτωση, ο -πρωτοπόρος στον 2ο όμιλο- Αήττητος Σπάτων με νίκη φτάνει στους 11 βαθμούς και εξασφαλίζει την άνοδο στη Football League, ενώ οι άλλες τρεις ομάδες δεν κρατούν την... τύχη τους αποκλειστικά στα δικά τους χέρια.

Το πρόγραμμα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής (οι αγώνες αρχίζουν στις 17:00) έχει ως εξής:

 

Κυριακή

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Τηλυκράτης-Βόλος

Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΕΠ Ηρακλής

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. ΑΕΠ Ηρακλής 13

2. Βόλος 10

3. Τηλυκράτης 4

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1

 

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων

Εθνικός-Αστέρας Αμαλιάδας

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. Αήττητος Σπάτων 8

2. Αστέρας Αμαλιάδας 6

3. Εθνικός 6

4. Ηρόδοτος 4

* Ο αγώνας Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος διεκόπη λόγω επεισοδίων στην ανάπαυλα.

* Την άνοδο στη Football League θα πάρουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η και στην 2η θέση κάθε ομίλου.