Τρίτη, 29 Μάιος 2018 13:03

ΠΑΜΙΣΟΣ: Γιόρτασε τον τίτλο σε φιλικό με Εθνική Ενόπλων (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Γιόρτασε τον τίτλο σε φιλικό με Εθνική Ενόπλων (φωτό)

Σε αγώνα φιέστα, με την Εθνική Ενόπλων που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, ο Πάμισος στέφθηκε και επίσημα πρωταθλητής Μεσσηνίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (όπως είναι η πλήρης ονομασίας) έκανε δεκτή την πρόσκληση της διοίκησης του Πάμισου και συμμετείχε στη γιορτή του για την στέψη του πρωταθλητή. Αλλωστε η ομάδα ανταποκρίνεται σε τέτοιους είδους αγώνες, ακόμη και όταν πρόκειται για παιχνίδια, που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μάλιστα στο ημίχρονο, η διοίκηση του Πάμισου ευχαρίστησε την Εθνική ομάδα, παίκτες, προπονητικό επιτελείο και συνοδούς, που δέχτηκαν την πρόσκληση να συμμετάσχουν στη γιορτή του συλλόγου της Μεσσήνης.

Στη Εθνική Ενόπλων προπονητής είναι ο Βασίλης Βούζας (προπονητής και στην Κ20 του Ολυμπιακού), βοηθός προπονητή είναι ο Καλαματιανός Παναγιώτης Χριστοφιλέας (από φέτος προπονητής στον Αγιο Στέφανο, ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ, που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ εθνική) και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Ζαλαώρας.

Σε ότι φορά το παιχνίδι, η Εθνική Ενόπλων επικράτησε 1-0 με γκολ που σημείωσε στο 58’ ο Βλάχος με σουτ μέσα από την περιοχή. Από εκεί και πέρα οι Νησιώτες είχαν ευκαιρίες κυρίως με το Λαθύρη, ιδιαίτερα στο β’ μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλίας Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Παναγιώτη Κομπιλίρη, Χαράλαμπο Τσοπανάκη και 4ος διαιτητής ήταν η Αναστασία Τσουκάλη.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος (33’ Αλεξόπουλος, 61’ Οικονομόπουλος), Αριστομενόπουλος (61’ Χαρλέπας), Βέλης (46’ Καραπετιάν), Μπαστακός (46’ Φιλόπουλος), Μπερερής, Μωράκης, Σταματελόπουλος, Κάνιστρας (46’ Καραγιάννης), Τσουλάκος (61’ Ευστ. Βλάχος), Δ. Παπαδόπουλος (61’ Μπογκντάνι), Λαθύρης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Λυμπερόπουλος (46’ Κολοβός), Χριστοφόρου (46’ Μαραγκός), Μπότης (46’ Παπαδόπουλος), Βουρνάζος, Λιούμης (46’ Κόρμαλης), Κούνας (77’ Καλούδης), Τσουκάνης, Κ. Ασημακόπουλος (46’ Σέχου), Αθ. Ασημακόπουλος (46’ Θαναηλάκης), Ζυγογιάννης (80’ Χόρτσας), Βλάχος (82’ Γάγκος).

Βραβεύθηκαν παλιοί παίκτες και προπονητές

Στο ημίχρονο του αγώνα, βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα 4 πρόσωπα που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ενώ δύο από αυτούς διετέλεσαν και προπονητές της.

Ο λόγος για τους Μπάμπη Σταυρόπουολο, Δημήτρη Κατσαρό, Ηλία Λουκαρέα και Τάκη Μάραντο.

Η απονομή στο τέλος

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΜ, έδωσαν τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές του Παμίσου και στη συνέχεια ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης απένειμε στον αρχηγό Γιάννη Μωράκη το κύπελλο του πρωταθλητή μέσα σε έντονα χειροκροτήματα από τους φίλους του Πάμισου που ήταν στην κερκίδα, ενώ μπομπάκια, βεγγαλικά και καπνογόνα συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό.

Ο Νίκος Ρούτσης, που ανέλαβε να συντονίσει την εκδήλωση, στη τοποθέτηση του σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “η φετινή επιτυχία του Πάμισου, που για 3η φορά στην ιστορία του κερδίζει την άνοδο στη Γ’ εθνική είναι αφιερωμένη σε τρεις Νησιώτες που έφυγαν από τη ζωή, τον αείμνηστο πρόεδρο Δημήτρη Ζέππο, τον ακούραστο διοικητικό σύμβουλο Νίκο Νικολόπουλο και την ψυχή της κερκίδας, τον Μιχάλη Χούλιαρη.