Τρίτη, 29 Μαϊος 2018 14:48

Παλαίμαχοι Πανθουριακού και φίλοι Αγ. Χριστόπουλου έπαιξαν για το κοινωνικό παντοπωλείο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ενα ξεχωριστό φιλικό έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας "Πέτρος Γεωργανάς".

Οι Παλαίμαχοι του Πανθουριακού αντιμετώπισαν μια ομάδα που απάρτιζαν φίλοι του προέδρου της Θουρίας Αγαθοκλή Χριστόπουλου, με τους παλαίμαχους να παίρνουν τη νίκη γοήτρου με 3-2.

Αυτό βέβαια που έχει σημασία είναι ο σκοπός του παιχνιδιού, καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καλαμάτας. Τα έσοδα του αγώνα (το κάθε εισιτήριο κόστιζε 2 ευρώ) που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια θα δοθούν για την ενίσχυση του Παντοπωλείου.

Για την ιστορία, η ομάδα των φίλων του προέδρου προηγήθηκε με τον Σταματογιαννόπουλο, αλλά οι παλαίμαχοι της Θουρίας ισοφάρισαν με τον Κουρεντζή

Η ομάδα του Αγαθοκλή Χριστόπουλου πήρε και πάλι προβάδισμα με γκολ του Μπότη, για να ισοφαρίσουν οι παλαίμαχοι με πέναλτι του Λυμπιώτη και να φθάσουν στην ολική ανατροπή με γκολ του Κωλέτσου.

Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Αποστόλης Κουκούτσης, ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, και από την επιτροπή διαιτησίας ο Σταύρος Λάμιας.

Με τους παλαίμαχους του Πανθουριακού έπαιξαν οι:: Ηλ. Φαββατάς, Γαλέας, Βλάχος, Λυμπιώτης, Σακκάς, Ι. Φαββατάς, Κουρεντζής, Μπάλλας, Φρουντζής, Καράμπελας, Μουλιάτος, Πουλόπουλος, Δωδέκατος, Κουδούνης, Κωλέτσος, Ντουφεξής, Γεωργαντάς.

Με την ομάδα φίλων του προέδρου έπαιξαν οι: Τσινός, Αλεξόπουλος, Κάιας, Π. Μπουτσικάρης, Ζερβός, Δρούγας, Βουλκίδης, Κ. Χριστόπουλος, Τ. Μπουτσικάρης, Μπότης, Μυλωνάς, Παπαρίζος, Τσιμόγιαννης, Ζώταλης, Σπυράκης, Σταματογιανόπουλος και φυσικά ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος.