Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 15:25

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Γράφτηκε από τον

Τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ηδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τις αθλήτριες που ήταν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τη χρονιά που πέρασε, για να προχωρήσουν στη ανανέωση της συνεργασίας τους και την ερχόμενη περίοδο. Από εκεί και πέρα και ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης, μιας και τη ερχόμενη σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής.

Θυμίζουμε ότι η Καλαματιανή ομάδα, την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, κατάφερε μετά από μια εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ εθνική γυναικών, να πάρει την πρώτη θέση και να περάσει στα μπαράζ ανόδου μέσα από τα οποία κέρδισε το ένα από τα εισιτήρια που την έφεραν στην Α2 βόλεϊ.

Μεγαλύτερη κατηγορία, μεγαλύτερες υποχρεώσεις για τον Απόλλωνα, αλλά όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του, η ομάδα θα παρουσιαστεί και τη νέα σεζόν με νεανικό σχήμα και έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, μιας και όπως προαναφέραμε, οι συζητήσεις με τις αθλήτριες βρίσκονται σε εξέλιξη. Από εκεί και πέρα, ευχές όλης της ομάδας είναι να έχουν καλά αποτέλεσμα οι Θεώνη Μπούνα και Φωτεινή Αντωνοπούλου, που αυτή την περίοδο δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Παράλληλα τις ευχές τους για καλή ανάρρωση έχουν δώσει όλοι στην ομάδα, στην άτυχη της φετινής χρονιάς Δήμητρα Νικολακοπούλου, η οποία την περασμένη εβδομάδα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο (ρήξη χιαστών και μηνίσκο).

Το κλείσιμο της σεζόν θα γίνει όπως κάθε χρόνο με το καθιερωμένο τραπέζι σε ταβέρνα στην περιοχή του Μάραθου, μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, εκεί όπου έχει την επαγγελματική του στέγη ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Μυτσκίδης. Εκτός από τις αθλήτριες και τα μέλη της διοίκησης, αναμένεται να δώσουν το παρών και οι άνθρωποι που στήριξαν την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μάλιστα, παράγοντες του Απόλλωνα ετοιμάζουν ένα βίντεο κλιπ το οποίο θα είναι ένα αφιέρωμα για τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας.

Δημιουργία τμημάτων υποδομής

Σε ότι αφορά τη νέα χρονιά, η διοίκηση του Απόλλωνα σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Μυτσκίδη, πέρα από το σχεδιασμό της πρώτης ομάδας, έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για τη δημιουργία τμημάτων υποδομής. Στόχος είναι η δημιουργία τμημάτων παγκορασίδων, κορασίδων και νεανίδων, όπου ως βασικός στόχος πέρα από τη συμμετοχή θα είναι η εξέλιξη των αθλητριών. Για το λόγο αυτό καλούν όσα κορίτσια αγαπούν το βόλεϊ να ενταχθούν στα τμήματα.