Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 15:58

Ο 7χρονος Θοδωρής Λίτσας έζησε το όνειρό του στο "Καμπ Νόου" (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Στιγμές που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στη μνήμη του έζησε την Κυριακή 20 Μαϊου ο μικρός Θοδωρής από το Μουζάκι, μαζί με τον αδερφό του Αντώνη και τον πατέρα του Δημήτρη Λίτσα.

Οι τρεις τους βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και στο μαγευτικό Καμπ Νόου και παρακολούθησαν από την κερκίδα την φιέστα τίτλου της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ που συνέπεσε και με το “αντίο” του σπουδαίου Αντρες Ινιέστα.

Το ταξίδι στη Βαρκελώνη ήταν προσφορά από τον παγκόσμιο οργανισμό “Make A wish” (κάνε μια ευχή Ελλάδος), που βοηθά να πραγματοποιούνται ευχές παιδιών τα οποία είχαν περάσει στο παρελθόν περιπέτειες με την υγεία τους.

Ο 7χρονος Θοδωρής ζήτησε να ταξιδέψει στην Ισπανία, να δει από κοντά έναν αγώνα της Μπαρτσελόνα και να πάρει μια φανέλα του Λουίς Σουάρες, με την υπογραφή του Ουρουγουανού άσου, ο οποίος είναι το ίνδαλμα του.

Η ευχή του έγινε πραγματικότητα από το “Make A wish” και εκτός από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, τους έγινε ξενάγηση στο Καμπ Νόου και το σπίτι που διέμεναν για δύο ημέρες (μαζί με την μητέρα του Θοδωρή, Κωνσταντίνα και την μικρή του αδερφή) ήταν ειδικά διακοσμημένο με φωτογραφίες από ποδοσφαιριστές και πίνακες ποδοσφαίρου.

Ακόμη μια έκπληξη που περίμενε τον Θοδωρή Λίτσα από το “Make A wish” ήταν στην επιστροφή στην Ελλάδα, που κάθισε στο πιλοτήριο του αεροπλάνου για λίγη ώρα.

Το λιγότερο λοιπόν που θα μπορούσε να κάνει ο πατέρας του Θοδωρή, Δημήτρης Λίτσας ήταν να γράψει στο fb μετά από αυτό το γεμάτο διήμερο στη Βαρκελώνη: “Ευχαριστούμε θερμά το “Make A wish” για το υπέροχο ταξίδι και την εκπλήρωση της ευχής, του Θοδωρή μας! Υγεία σε όλο τον κόσμο”.