Πέμπτη, 31 Μάιος 2018 16:29

Α.Ε ΜΑΝΗΣ: Συνεχίζει για 3η σεζόν ο Παναγιώτης Πολίμος

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Παναγιώτη Πολίμο να συνεχίζει για 3η σερί αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της, θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, η Α.Ε. Μάνης.

Η διοίκηση φρόντισε άμεσα να κλείσει το θέμα του προπονητή, ανανεώνοντας τη συνεργασία με τον κ. Πολίμο και μαζί έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού. Ηδη από τις συζητήσεις που έχουν κάνει με τους παίκτες από το υπάρχον υλικό, οι περισσότεροι έχουν ανανεώσει. Συγκεκριμένα, έχουν ανανεώσει όλοι οι ντόπιοι και από τους υπόλοιπους οι Κυριάκος Πουλάκος, Σωτήρης Καστριτσέας, Κλέβις Πετριτάϊ, Ερντουγκελ Φετάχου, Αρης Ηλιόπουλος, Γιώργος Χατζηπαναγιώτης, Σπύρος Πιγιόνι και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και με τους υπόλοιπους.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, μιας και η ομάδα θα ενισχυθεί ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες της κατηγορίας. Θα γίνουν 4-5 προσθήκες, ενώ αν αποχωρήσει κάποιος παίκτες θα γίνει προσπάθεια αντικατάστασης του, ώστε η ομάδα να μην έχει κενά.

Ο κ. Πολίμος μαζί με τον Ηλία Λουκαρέα, θα έχει ακόμη έναν συνεργάτη τη νέα χρονιά, καθώς στο προπονητικό επιτελείο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Μίντζηρα. Ο παλιός παίκτης της Καλαμάτας, του Πάμισου, της Εράνης και άλλων ομάδων, ήταν συνεργάτης στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε, του Φραγκίσκου Κεράνη στον Εθνικό Μελιγαλά και με την εμπειρία του αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στη ομάδα της Μάνης.

Το γήπεδο στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία θα χρησιμοποιεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν η Α.Ε. Μάνης. Οπως και τα προηγούμενα χρόνια το εν λόγω γήπεδο θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας για τους επίσημους και όχι μόνο αγώνες της.